kikker Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Hejka. Mam problema. :-| Posiadam radeona 9600 (256MB) ... zakupilem kabelek s-video - euro i podlaczylem pod telewizor.. wgralem najnowsze sterowniki do karty i ... nie dziala :( a mianowicie.. na telewizorku widze tylko tapete z pulpitu bez plikow i myszki.. jak cos wlacze na LCD-ku jakis film to na TV nadal jest tylko tapeta. (jesli zmienie tapete to na TV sie zmienia). Nie wiem co jest tego powodem. W ustawieniach wydaje mi sie ze jest wszystko OK. tylko dlaczego widac tylko sama tapete?? moze ktos pomoc? poradzic co zrobic? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Właśnie mi przypomniałeś, że też muszę nabyć taki kabelek. Dzięki! :wink: Już poważnie. Osobiście mam NV więc nie wiem jak się biega u ciebie po zakładkach i łopatologicznie nie wytłumaczę. Domyślam się że masz tam ustawione dwa monitory, z czego LCD jest głównym. Dlatego masz tylko tapetę na TV. Aby się przekonać złap mychom jakieś okienko i przeciągnij je na TV. Tak jakbyś chciał przeciągnąć poza ekran LCD. Możesz w ten właśnie sposób oglądać filmy-przeciągając na TV, ale się jeszcze trochę trzeba z ustawieniami pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Pewnie włączyłeś drugi ekran w: Pulpit>Właściwości>Ustawienia>monitor nr 2 i tam zaznaczyłeś "Powiększ pulpit sys. Windows do rozmiarów tego monitora". Jeżeli tak to wyłącz to (pulpit powinien zniknąć z TV) i włącz TV w zakładkach sterownika. Ta zakładka nazywa się chyba Ekran/y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Rozumiem że chcesz mieć to samo co na LCD na TV... W sterownikach karty wchodzisz w zakładke Nakładka >> Opcje trybu teatralnego i zaznaczasz opcje "To samo na wszystkich". Od tej chwili to co będzie na monitorze również będzie wyświetlane na TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...