Skocz do zawartości
Dj paw

Urwany Mały Radiatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Ostatnio kupiłem karte graficzną radeon 9800 pro sapphire. Otwieram paczkę. Patrze, a tutaj urwany taki czarny radiator i do niego przyklejony kawałek jakiejś części karty graficznej :angry: .

Nie podłączałem jej bo nie chcę zrobić jakiegoś spięcia czy czegoś :blink: . Nie wiem co się mogło zepsuć.

I kieruje do was pytanie co to jest?! Czy ktoś miał podobny problem i jak to naprawił? Bo możliwe, że na gwarancji nie przyjmą bo to może byc uszkodzenie w czasie transportu.

Rysunek1.pdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz prawo do 10 dni zwrócic towar i muszą Ci oddać kase ja bym na Twoim miejscu wziął kaskę :)

1552487[/snapback]

Jasne, ale pod warunkiem ze sprzet nie nosi sladow uzytkowania...

A myslisz ze sprzedawca pojdzie na takie cos przy zepsutej karcie ? lol...

Ja bym oddal do sklepu i powiedzial ze taka dostalem. Mysle to powinna przejsc chociaz nie na 100%, bo zawsze moga powiedziec ze to ty to urwales. I jak im udowodnisz ze nie maja racji ?

Tak czy inaczej zycze powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

Ja bym ich zjebal, ze w ogole takie cos mi przyslali i powiedział jak było...

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie to jest firma komputerowa. Wypełniłem formularz reklamacyjny i karte przyjeli więc wysłałem kartę. Na gwarancji pisało, że mają 14 dni na naprawienie czy wymiane na nową o nie gorszych parametrach, albo zwrócenie forsy. Poczekamy zobaczymy.

Edytowane przez Dj paw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi