Skocz do zawartości
danrok

Tania A Dobra Buda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem sie zapytac czy ktos mi poradzi jakąś tanią ( do 130 zł) obudowe bez zasilacza do tej płyty. Myslałem nad Modecom Fine I, tylko ze nie ma w proline.pl i nie moglbym po nia pojechać. Chodziłoby mi o zwykłą bude, najlepiej białą lub srebrną bez tych ekraników LCD i innych świecących pierdółek jak na choince. Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam!

EDIT: w sumie to myslalem nad dwoma budami: Modecom Feel I i Modecom Magic II, ma ktos taka budę i moze cos powiedziec o jej wykonaniu?

Edytowane przez danrok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Logica:

http://www.logicconcept.pl/produkty/obudow...cej.php?co=402k

sam mam, blachy nie szokują, ale za to można dać 2 wentyle 120mm, więc jak byś OC to buda by miała guut przewiew...

Aha, na WGK zapłaciłem 135zł bez sasiłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Logica:

1549340[/snapback]

O, faktycznie nie najgorsza. Blacha bardzo licha, czy jako tako stoi (ta buda oczywiscie)?:)

EDIT: te wejscia USB i Audio ma z boku czy gdzie, bo ich w ogole nie widac ;/?

Edytowane przez danrok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buda ma blachy nie najgorsze, wszystko siędobrze trzyma. Wyjścia są po prawej stronie maskownicy. Mickro,Słouch i USB (patrząc na budę z przodu)

Acz kiedy się przeciskam by kable powpinać, i kładę się na budzie to nie czuć podejrzanych wrażeń z uginaniem się blach

Edytowane przez Bobslej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buda ma blachy nie najgorsze, wszystko siędobrze trzyma. Wyjścia są po prawej stronie maskownicy. Mickro,Słouch i USB (patrząc na budę z przodu)

Acz kiedy się przeciskam by kable powpinać, i kładę się na budzie to nie czuć podejrzanych wrażeń z uginaniem się blach

1549582[/snapback]

Szkoda, bo nie moge mieć z prawej strony wejśc, ogranicza mnie biurko. Jedynie co to z przodu, ew z lewej strony.

Fidma: Jaką np?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez zasiłki, mam swojego Tagana 380, raczej większą, wiec big, ale midi chyba całkiem mała nie jest?

EDIT: chciałbym mieć w niej jednak więcej miejsca, będzie tam DFI Lan Party socket 754, dysk, 2 napędy itd. w tej obudowie co teraz mam nagrywarka mi na sloty ramu zachodzi :lol: i nie chciałbym tak w przyszłości :mellow:

Edytowane przez danrok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, kupiłem jednak Chieftec Dragon DX-01-BD-U, myśle, że sie nie rozczaruje:)

1556507[/snapback]

ja mam midi chiefa, dragon z portami usb z przodu... to chyba ten sam? (bo nie pamietam oznaczenia mojej budy) ja ze swojego jestem bardzo zadowolny, naprawde bardzo solidna buda, grube blachy, a napedy zaczynaja sie nad płyta głowna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi