Bulsky Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam Sprawa wyglada następująco i proszę o radę. Sprzęt jak w podpisie. Co byście w nim zmodyfikowali, tzn są następujące opcje (sprzet jeszcze nie jest zly, ale jednak pytam): - wymiana mobo na cos a la mad / intel 64bitow, jednak jest tutaj one problem, mianowice grafe mam na AGP i jest dosc szybka icon_wink2.gif - dokupienie 1 gb ramu (czy to cos da? czy warto?) - czekanie na X-Fi i wymiana - wymiana grafy na cos na PCI-E co za tym ciagnie MObo i procek rowniez Problem polega glownie na tym, ze przydaloby sie jednak troszke mocy obliczeniowej, jednak moj nieszczesny B2500+ na 3200+ dziala stabilnie dopiero na ponad 1,775 V Fundusz: ok 800-1000 zl (+ $ za czesc z wymiany) Proszę o odpowiedz Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 To zalezy do czego chcesz go uzywac do o/c czy do gierek czy tez do pracy????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jeśli masz "wolną" kase i nie szkoda ci jej na modyfikacje to czemu nie... Z drugiej strony twój komp nie jest jeszcze wcale leciwy żeby go na gwałt modyfikować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow131 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Bulsky to jak masz nadmiar kasy to weź mi podeślij starą karte ok:>? podam ci namiary itp;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Bulsky to jak masz nadmiar kasy to weź mi podeślij starą karte ok:>? podam ci namiary itp;> 1549075[/snapback] smieszne :> moze faktycznie to dziwne zabrzmialo To zalezy do czego chcesz go uzywac do o/c czy do gierek czy tez do pracy????????? uzywam glownie do pracy i wiem ze tutaj ramu nigdy nie za malo, ale w gierki czasami tez zdarza mi sie pograc...wiem ze za jakies 2-3 miesiace bedzie wydane B&w 2 a tutja to trzeba bedzie naprawde mocny sprzecior. co do samej wymiary to moze zabrzemie paradoksalnie, ale to jest dobry moemnt na wymiane --> roznica miedzy B2500+ a np venice nie jest kolosalna, a wcale nie daleko moze sie okazac ze naprawde potanieje (po obnizne x2 i pentium d ) czy ma ktos doswiacczenia jak pracuje windows z 2 gb ramu tzn czy jest jakas widoczna roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...