Gość Niko123 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam Epox 9npa+ ultra więc z ( Active Armor), i jak w ogólnej zakładce ustawie firewala na medium lub nawet low to gg mi nie działa na DC niemoge sie połaczyć z żadnym servem w grach, po internecie niewykrywam servów, więc pewnie trzeba coś odznaczyc w ustawieniach jakieś zabezpieczenia połączeń, nie znam sie natym a chciałbym mieć włączonego tego NVIDIA Firewall. BARDZO PROSZE O POMOC CO MAM ZROBIĆ ABY NA MEDIUM GG DZIAŁAŁO DC I GRY PO NECIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) nie mam tej plytki ale chyba w opcjach powinno być coś takiego jak tworzenie reguł dla konkretnych programów czy przepuszczac czy nie. Moze trzeba manual'a troche poczytać Edytowane 15 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 To mi nic niemówi - może ktoś pomoże????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Manual to instrukcja obslugi. Przeszukaj może jest rozdzial (podrozdział) konfigurowanie firewall'a Edytowane 15 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Mam Epox 9npa+ ultra więc z ( Active Armor), i jak w ogólnej zakładce ustawie firewala na medium lub nawet low to gg mi nie działa na DC niemoge sie połaczyć z żadnym servem w grach, po internecie niewykrywam servów, więc pewnie trzeba coś odznaczyc w ustawieniach jakieś zabezpieczenia połączeń, nie znam sie natym a chciałbym mieć włączonego tego NVIDIA Firewall. BARDZO PROSZE O POMOC CO MAM ZROBIĆ ABY NA MEDIUM GG DZIAŁAŁO DC I GRY PO NECIE. 1548685[/snapback] W zakładce Application , musisz wprowadzić i zatwierdzić , że zezwalasz programowi takiemu , a takiemu na działanie w internecie . Mała pomoc na temat konfiguracji , znajduje się tu : http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/..._nforce4-3.html Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...