Skocz do zawartości
D_e_V_i_L

Problem Z Geforce 2 :d:d

Rekomendowane odpowiedzi

Mam GeForce'a 2 MX 400 64 MB moze to nie żadna nowośc no ale ją mam jest bez wiatraczka ma sam tylko radiator i jak patrze w programie czy to EVEREST Home Edition czy tez SpeedFan pokazuje mi ze temperatura wynosi na poczatku jak wlaczam komputer to 29 czyli chyba dobrze ale po jakis 10 minutach dochodzi do 62, 63 stopni Celsjusza :/ Dopiero jak zdejme obudowe to sie wychladza i jest wtedy dobrze. Ale nie wiem czemu tak rosnie bo kiedys tez sprawdzalem temperature przy zamknietej obudowie i nigdy takiej wysokiej nie mialem. Co moze byc przyczyną tego ze tak rosnie temperatura ?? Dodam ze dostalem od kolegi inna karte i je wymianialem kilka razy ale czy moglem cos zepsuć Prosze o odpowiedz no i z gory dziekuje :]

Acha i jeszcze jedno bo to moze rozwiazac problem co oznacza skrót Aux ?? Bo jest w EVEREST Home Edition i przy tym jest temperatura i nei wiem co to jest jak karta graficzna to nie dobrze bo tam mam te 60 stopni :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy to aby napewno czujnik z GF2? jakiej on jest firmy?

1549863[/snapback]

No właśnie nie wiem nie widziałem nigdzie obok nic takiego ale tez nie wiem co to jest to Aux bo mi dochodzi to sporych temperatur i nie wiem co to jest. Jak dotykam karty jak "niby" ma te 60 stopni to jakos wydaje mi się dziwnie zimna :| Help ! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiecie co to w ogóle oznacza to AUX ?? Bo raczej mi sie nie wydaje ze to jest od karty bo karta jest umiarkowanie ciepła na pewno nie na 63 stopnie ! Ale ta pasta zawsze się przyda :]

Okey juz wszystko wiem :D i wszystko działa

Edytowane przez D_e_V_i_L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi