Gość fredus Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Siemka wszytskim! Ostatnio na karcie Ati Radeon 9600 Pro zaczął troche wiatraczek mi hałasaowac i mam na to sposób ale musze najpierw zdjąć radiator z wentylatorem z jądra GPU na którym jest pasta termoprzewodząca noi mam w związku z tym pytanko czy jak zdejme radiator z wentylem i bede go chciał załorzyc jeszcze raz to bede musiał nakładac paste termoprzewodzącą jeszcze raz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Czy zanim napisze sie jakiegos posta nie mozna choc troche logicznie pomyslec :mur: Zdejmujesz radiator; usuwasz dokładnie pastę ze spodu radiatora i gpu; nakładasz pastę na jądro; zakłądasz radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Platinum CZŁOWIEKU NIE ROZUMIESZ??? chodzi mi o to że wiatrak zaczął mi troche hałasowac i wystarczy nalac do ośki troche oleju i bedzie ok ale najpierw musze zdjąc radiator z wentylem ale jak zdejme to odkryje sie jądro czyli GPU noi jak troche dam tego oleju do wentylka to musze jeszcze raz załorzyć radiator z wentylem i nie wiem czy trzeba jeszcze raz nakładac nową paste czy morze zostac stara :mur: jezu to takie trudne do zrozumienia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 ehh lol... fredus czy takie trudne do zrozumienia jest to co napisał Platinum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Człowieku skoro bedziesz zdejmowal radiator to czy tak ciezko jest zebrac stary ****iany silikon i nałozyc przy okazji porządną pastę ???? :blink: Edytowane 16 Lipca 2005 przez _Platinium_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 @fredus Nie nakładaj tylko jak cos się stanie to będzie z twojej własnej głupoty :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No nalej sobie jeszcze tego oleju między GPU a radiator :) a takk seryjnie to powinieneś zmyć tąstarą pastę pewnie nie należy do najwydajniejszych .... i nałożyć świeżą pastę ... a jak naoliwisz wentylek za 2 , 3 tygodnie znów będzie hałasował , lepiej go wymienić na jakiś nowy , ten już moze być zajechany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...