revers Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam, podobno istnieje legalny sposub na Opere 8.0 pozbawioną banerów. Czy ktos cos wie na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Też słyszałem o takim czymś ale nie jestem wtajemniczony chyba trzeba zbierać jakieś punkty bo widziałem na innych farach jak ludzie mieli w podpisie ikonke opery i prosili aby na nią klikać bo zyskają przez to licencję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Bylo jakis czas temu, male zamieszanie na forum w sprawie w/w mozliwosci. Nie wiem czy promocja nadal obowiazuje, ale poleaga na tym ze otrzymamy licencje opery 8 (na wszystkie platformy) jezeli uzyskamy 250 klikniec w link ktory otrzymamy, rejestrujac sie w programie opery. Ale z tego co wiem to progam sie juz dawno skonczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...