Skocz do zawartości
thelama

Jaki Wentylator Z Pastą W Zestawie Polecacie Do :

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56784888 można polecić. Nie podałes ile to ma kosztować. I jeszcze jedno. Radzę zaopatrzec się w inną pastę termoprzewodzącą, bo te w zestawach z wentylami to najczęściej lipa. Najlepiej AS 5, OCZ ultra 5+ lub z tańszych ceramique.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, :)

tak jak w temacie. Przede wszystkim chodzi mi o ciszę i o pastę w zestawie.

pzdr

1551093[/snapback]

Nie podałęś do czego ma byc ten wiatraczek, a jeżeli chodzi o paste to tak jak kolega bo w komplecie są do [gluteus maximus]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podałęś do czego ma byc ten wiatraczek, a jeżeli chodzi o paste to tak jak kolega bo w komplecie są do [gluteus maximus]

1551115[/snapback]

Athlon 1 Ghz to chyba nie GPU :)

Dj paw: o boże =D Ja nie chce chłodzić AMD 3 GHz tylko poczciwego 1 ghz :)

Cena do 40 zł - po co więcej :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że tak, jedynie co to sprawdz czy masz miejsce na plycie na tak duży radiator, ja mam whisperrocka IV i jest faktycznie bardzo dobry i cichy, natomiart Arctic sprawował sie dużo gorzej pod względem wydajności a jak sie rozhula na pełne obroty to jest tak samo glosny jak whisperrock. Obydwa są ok i na twojego procka wystarczające

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi