thelama Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam, :) tak jak w temacie. Przede wszystkim chodzi mi o ciszę i o pastę w zestawie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Chyba to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56784888 można polecić. Nie podałes ile to ma kosztować. I jeszcze jedno. Radzę zaopatrzec się w inną pastę termoprzewodzącą, bo te w zestawach z wentylami to najczęściej lipa. Najlepiej AS 5, OCZ ultra 5+ lub z tańszych ceramique. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam, :) tak jak w temacie. Przede wszystkim chodzi mi o ciszę i o pastę w zestawie. pzdr 1551093[/snapback] Nie podałęś do czego ma byc ten wiatraczek, a jeżeli chodzi o paste to tak jak kolega bo w komplecie są do [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Nie podałęś do czego ma byc ten wiatraczek, a jeżeli chodzi o paste to tak jak kolega bo w komplecie są do [gluteus maximus] 1551115[/snapback] Athlon 1 Ghz to chyba nie GPU :) Dj paw: o boże =D Ja nie chce chłodzić AMD 3 GHz tylko poczciwego 1 ghz :) Cena do 40 zł - po co więcej :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Athlon 1 Ghz to chyba nie GPU :) Cena do 40 zł - po co więcej :mur: 1551130[/snapback] Fakt nie zobaczyłem nagłówka dokładnie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57598872 Powienien być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No może, rzeczywiście przesadziłem ^_^ . Ten co podał @kamilo23 spokojnie wystarczy. Sorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 a coś z Arctica? Arctic Cooling - Copper Silent 2 M ( z ręczną regulacją ) cena: 39 zl a co do tego WhisperRock V™ to wydaje mi się że jest za głośny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 wydaje mi sie ze starczy z palcem w.... B) te wiatraki sa dosc ciche i wydajne. co do past ktre sa w zestawie to pasta zalmana dodawana do produktow jest niezla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 a czy ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 TC Rev 2+CZ.TEMP będzie za 100 % pasować do Athlona i Durona? chce się upewnić na 100 procent; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwi77 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Pewnie że tak, jedynie co to sprawdz czy masz miejsce na plycie na tak duży radiator, ja mam whisperrocka IV i jest faktycznie bardzo dobry i cichy, natomiart Arctic sprawował sie dużo gorzej pod względem wydajności a jak sie rozhula na pełne obroty to jest tak samo glosny jak whisperrock. Obydwa są ok i na twojego procka wystarczające Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...