fuxmen Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 witam nie jestem tu nowy ale nie siedzialem juz z poł roku i wogole sie nie orientuje w komputerach co teraz jest dobre. Kolega chce po jutrze kupic taki komputer, ma byc on do ogladania filmow, grania. Jak widac cudów napewno nie bedzie za ta cene ale o to chodzi, aha i jeszcze musi byc nagrywarka dvd. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 w jakie gry on chce grac? platformowki? uhuhuhu grafa: radek 9550 ~240 zł z procem i płyta to zalezy czy bedzie krecił, lub czy Ty mu podkrecisz, jak tak to abit nf7s i wjo, a procek cos zeby pociagnał sie wysoko, moze ktos podpowie. nagrywarka to jaka chcesz (przy takich kosztach to pewnie najtansza :lol: ) Ktos moze Ci cos powie jaki monitor i reszta, ale w t\ej cenie to nic ciekawego nie złozysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 co do gier nie wiem ale nie chce miec chlopak pociska tylko po prostu komputer, mysle nad tym abit nf7 512 ramu radek 9550 procak jakis 2500+ obudowa jakakolwiek dysk jakis 160 gb nagrywara dvd lite-on plus jakis lcd za 1000zlotych myszka klawiatura itd nie ma chyba innego wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No dokładnie. grafa na pewno radwek, np od igabytea. proc moze barton m 2500+, ram twinmos 2x256, nf7s, lite-on podobno dobry, ale poszukaj moze cos tanszego a nie duzo gorszego znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Lepiej jedną kość 512 kiedyś bedzie można dołożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 to nie jest komp do krecenia na bartka nie ma kasy, zostaje sempron oczywiscie kupie jedna kosc, lite ona ma braciak i robi robote, kosztuje 185 zlotych, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Z dokładaniem ramu to siedziałem przez rok na jednaj kosci, i w koncu i tak musiałem kupic dwie nowe, wiec mysle ze lepiuej 2x256 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...