Skocz do zawartości
djsaint

Które Radyjko Samochodowe Mp3 Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę kupić radio na mp3 do samochodu. :-P Z tego co wyczytałem na różnych forach to generalnie polecane są ww. dwie marki: Clarion i Alpine. Nie mam dużo kasy na sprzęt, więc znalazłem takie dwie propozycje:

CLARION DB358RMP

i

ALPINE CDE 9843 R

Które z nich wybrać? A może polecacie coś innego? Wcześniej brałem jeszcze pod uwagę VDO CD 4403 i Pioneera DEH-4700MP , ale to chyba gorszy wybór? :? O JVC nie chcę nawet słyszeć.

Jeśli macie jakieś doświadczenia z tymi modelami to piszcie co myślicie na ich temat, będę wdzięczny za pomoc :D

P.S.

Czy ewentualnie warto dołożyć do ALPINE CDE-9845RR ?

Edytowane przez djsaint

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić radio na mp3 do samochodu. :-P  Z tego co wyczytałem na różnych forach to generalnie polecane są ww. dwie marki: Clarion i Alpine. Nie mam dużo kasy na sprzęt, więc znalazłem takie dwie propozycje:

1552158[/snapback]

Zaczne od tego że pioneer jeszcze mne niczym nie zaskoczył, alpine super radyjko brak mi słów do opisani, clarion żadnego nie miaęłm w ręku, a zaproponował bym ci blaupunkta bo jest świetna marka polecam :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego Pioneera i jestem bardzo zadowolony. Obsluga mp3 bezproblemowa. Poprzednio mialem Sony, Blaupunkta, Philipsa, Pioneera(starszy model CD ale ukradli mi panel). Pionner i Blaupunkt graly najlepiej. Glosniki mam 2x 16cm przod + osobno wysokotonowe i 2x 16 z tylu. Co do awaryjności to poprzedni Pioneer przez 3lata spisywal sie doskonale. Nowy model czyta wszystkie plyty bezproblemowo a w obiecywana moc jestem w stanie uwiezyc bo moze zagrac b.glosno bez slyszalnych zniekształceń. No a jak ma sie kase to Mark Levinson z Lexusa :) (Dobrej klasy sprzet domowy moze miec problemy w porownaniu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi