djsaint Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Chcę kupić radio na mp3 do samochodu. :-P Z tego co wyczytałem na różnych forach to generalnie polecane są ww. dwie marki: Clarion i Alpine. Nie mam dużo kasy na sprzęt, więc znalazłem takie dwie propozycje: CLARION DB358RMP i ALPINE CDE 9843 R Które z nich wybrać? A może polecacie coś innego? Wcześniej brałem jeszcze pod uwagę VDO CD 4403 i Pioneera DEH-4700MP , ale to chyba gorszy wybór? :? O JVC nie chcę nawet słyszeć. Jeśli macie jakieś doświadczenia z tymi modelami to piszcie co myślicie na ich temat, będę wdzięczny za pomoc :D P.S. Czy ewentualnie warto dołożyć do ALPINE CDE-9845RR ? Edytowane 17 Lipca 2005 przez djsaint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Chcę kupić radio na mp3 do samochodu. :-P Z tego co wyczytałem na różnych forach to generalnie polecane są ww. dwie marki: Clarion i Alpine. Nie mam dużo kasy na sprzęt, więc znalazłem takie dwie propozycje: 1552158[/snapback] Zaczne od tego że pioneer jeszcze mne niczym nie zaskoczył, alpine super radyjko brak mi słów do opisani, clarion żadnego nie miaęłm w ręku, a zaproponował bym ci blaupunkta bo jest świetna marka polecam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) bezproblemowe radio z mp3 to tylko alpine resztą nie zawracaj sobie głowy Edytowane 17 Lipca 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja mam tego Pioneera i jestem bardzo zadowolony. Obsluga mp3 bezproblemowa. Poprzednio mialem Sony, Blaupunkta, Philipsa, Pioneera(starszy model CD ale ukradli mi panel). Pionner i Blaupunkt graly najlepiej. Glosniki mam 2x 16cm przod + osobno wysokotonowe i 2x 16 z tylu. Co do awaryjności to poprzedni Pioneer przez 3lata spisywal sie doskonale. Nowy model czyta wszystkie plyty bezproblemowo a w obiecywana moc jestem w stanie uwiezyc bo moze zagrac b.glosno bez slyszalnych zniekształceń. No a jak ma sie kase to Mark Levinson z Lexusa :) (Dobrej klasy sprzet domowy moze miec problemy w porownaniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jak z mp3 to tylko alpine inne czasami mają problemy z czytaniem mp3 (niewszystkie). Ten ten alpine co pokazałeś to jest poporstu piękny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 bezproblemowe radio z mp3 to tylko alpine resztą nie zawracaj sobie głowy 1552578[/snapback] Co masz na myśli mówiąc "bezproblemowe" ? Z Clarionem mogą być jakieś problemy? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...