Mutos Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Slyszalem, ze w rozdzialkach wyzszych od 1027x768 obraz jest kiepski - rozmyty, a mnie zalezy na wyskokiej jakosci. Czekam na opinie. A moze cos innego za 400 zl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 obraz brzytwa na kazdej rozdzielczosci az szkoda bo niestety ogranicza mnie monitor sprzet jak w podpisie no i ten tv-out :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Za 400 pln nie ma innych kart lepszych od R9000. Wydaje mi sie rowniez, ze za 400 pln R9000 to tez nie najlepszej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Obraz zyleta w kazdej rozdzialce, az do konca mozliwosci karty, max co sprawdzalem to 1920x1600x32bit na 19" SAMSUNGU 957DF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 obraz brzytwa na kazdej rozdzielczosci az szkoda bo niestety ogranicza mnie monitor sprzet jak w podpisie no i ten tv-out :D Masz R9000Pro, a mnie chodzi o tego tańszego - czytałem w testach, że pow 1024x768 obraz jest rozmyty ...Wydaje mi sie rowniez, ze za 400 pln R9000 to tez nie najlepszej firmy.Saphire czy Gigabyte - chyba nie takie złe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Slyszalem, ze w rozdzialkach wyzszych od 1027x768 obraz jest kiepski - rozmyty, a mnie zalezy na wyskokiej jakosci. Czekam na opinie. A moze cos innego za 400 zl?? Wątpie, żeby w kartach bez Pro obraz różnił się jakoś znacząco. Może ktoś miał po prostu felerny model. U mnie wszystko pięknie, a jaeszcze z nowym monitorkiem(jak w podpisie) obraz jest taki, że żyletka to się nie umywa :) :P I to w rozdzielczościach do 1600x1200 PozDro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 nawet jezeli jest to karta bez PRO to obraz powinien byc zyleta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja mam his 9000 za niecale 380zl i obraz duzo lepszy niz na Prolink GF4 440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Obraz na TV i na monitorze bardzo dobry- testowałem Saphire 9000 z DVI. Ale wiesz, jednak wolałbym zaryzykować i brałbym na dzisiaj SIS Xabre. ATI nie zachwyciło mnie wydajnością. Może i ma leprzy Vertex i Pixel Shader, to ogólna prędkość rederingu jest słaba. No i zapomnij o podkręcaniu( nie da się na dzisiaj nic z tym zrobić:? ). Ryzykuj. Obraz 2D na poziomie ATI. Z 3D na poziomie minimalnie ponizej NVIDI. Mozesz zaczekać na topowy model Tridenta XP za 99 Dolarów- patrz info www.frazpc.pl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Obraz na TV i na monitorze bardzo dobry- testowałem Saphire 9000 z DVI. Ale wiesz, jednak wolałbym zaryzykować i brałbym na dzisiaj SIS Xabre. ATI nie zachwyciło mnie wydajnością. Może i ma leprzy Vertex i Pixel Shader, to ogólna prędkość rederingu jest słaba. No i zapomnij o podkręcaniu( nie da się na dzisiaj nic z tym zrobić:? ). Ryzykuj. Obraz 2D na poziomie ATI. Z 3D na poziomie minimalnie ponizej NVIDI. Mozesz zaczekać na topowy model Tridenta XP za 99 Dolarów- patrz info www.frazpc.pl 8) Z recenzjii na benchmark.pl wynika, że Xabre to kicha, obraz jest paskudny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 www.benchmark.pl w dziale karty graficzne jest sporo o roznych kartach serii R9000. PS. Posiadam Sapphire 9000Pro .Krotko powiem: rewelacja w swojej kategorii cenowej, podobnie jest z Sapphire 9000 bez Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja mam shapphire 9000 bez pro i obraz jest swietny 2D i 3D testowana była kart ana 17 samsunga w rozdzielczosci 1600@1200 wszystko bajeczka a jak gry wygladaja miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...