dru8d Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 no własnie, wiem, że już ktoś o to kiedyś pytał, ale się wczoraj naszukałem dwie godziny i tylko mnie głowa zaczęła boleć, a nic nie znalazłem, więc prosze niech ktoś się zlituje nad zmaltretowanym userem Windows'a i da linka do source'a jakiegoś (najlepiej po polsku), lub niech sam napisze mi jak to zrobić... właśnie ściągam kolejne płytki w ISO, mam już pierwszą... tylko, że nie mam pojęcia co dalej, bo płytki ISo odczytuje mi tylko DAEMON... więc jak mam zrobić? zrobić z virtula poprzez Clona obraz płytki i potem poprostu ja wypalić? przecież to ma być płytka bootująca... POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 więc jak mam zrobić? zrobić z virtula poprzez Clona obraz płytki i potem poprostu ja wypalić? przecież to ma być płytka bootująca...W żadnym wypadku nie wypalaj z virtuala bo on raczej nie jest bootujacy :). Znajdź program, który potrafi wypalać obrazy iso i normalnie nagraj. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 tak... 8) sam go zaraz napisze... trzeba było podać chociaż jakieś namiary, kawałek nazwy, cy cuś... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 www.cdrinfo.pl tam powinieneś coś znajść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Kopiowanie z deamon toolsa tez przejdzie - zawartość będzie identyczna (rowniez mozliwosc bootowania pozostanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Kopiowanie z deamon toolsa tez przejdzie - zawartość będzie identyczna (rowniez mozliwosc bootowania pozostanie) big thx, napewno oszczędziłeś mi tą odpowiedzią wielu problemów... dzięki Cherry!!! :P a tak całkiem btw, to wydaje mi się, że jakoś mało się udzielasz na forum, pamiętam Cie jeszcze z Dyskusji i wiem, że tam więcej Ciebie było widać... :wink: przynajmniej tak mi się zdaje... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ostatnio coś czasu nie mam, matura - uczyć się trzeba [z pomocą komputera] :) Ale i tak wypalania obrazów za pośrednictwem d-toolsa nie polecam, lepiej normalnie nagrywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A .iso mozesz wypalic chocby Nero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A .iso mozesz wypalic chocby Nero... chciałbym wiedzieć jak, bo używam Nero i chciałem go do tego wykorzystać, ale niestety nie widział pliczku z rozszerzeniem ISO... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 File->Burn Image Robilem to juz nie raz, wiec dziala napewno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...