Vizdus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mam plye gowna Lucky Star (chyba o numerze 6ABX2V podkreslam chyba) na chipsecie i440BX... ma jeszcze AGP i ATX.... Mam problem czy ktos moze mi powiedziec ile maksymalnie moge ramu w nia wpakowac... szukalem w necie nie moge znalesc a dokumentacje przepilem.... Bardzo pilne dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Niewiem jak Ty to szukales :mur: A chociazby to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizdus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 A mam pytanko a moge wrzucic jedna kosc 512 czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Sadze, ze 3 x 168 pin SDRAM DIMM sockets Support up to 784MB raczej mowi o tym, ze moga to byc 3*256. Przynajmniej ja bym to tak rozumial. Chociaz moge sie mylic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No i muszą to być moduły dwustronne, specjalnie dla BX-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...