yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Yo. Własnie czy mozecie mnie zarzucic jakimis linkami jakie sa głowne przyczyny zwiechy kompa (takiej, ktorej tylko reset pomaga) i jak takim zwiechą przeciwdzialać zeby w przyszlości nie występowały ? Pliz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Blue screen itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 własnie ze nie blue skrin :o. Poprostu np jestem w Winie i zwiecha: myszka sie nie rusza, klawiatu/ór nie reaguje. Jak np gram i mi sie wiesza to tak samo klawiatura nie reaguje i dziwiek "stoi w miejscu" jak zacieta płyta. pliz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 a zauwazyles trzy literki na koncu tego linka? bo wydaje sie ze spojzales tylko na posta i zlales sprawe. ale co mi tam. z info podanym przez ciebie szybko rozwiaze ktos twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A myślałem, że jest takie coś jak google... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Jasne ze zajzalem. I tam nic nie ma na moj temat. Myślałem, ze to dobre pytanie na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Kurde - posprawdzaj: * Napiecia * Zasilacz * RAM / CPU * Wiatraki + Paste * Spyware * Antywirusa Przyczyn moze byc MASA ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 OK ok. Dzieki za odpowiedzi. Imo to głowną przyczyna sa RAMy (noname p;). Jak mozecie to dajcie linka do programu testującego RAMy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Szukaj :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A jak mozesz to sobie poszukaj? Memtest ? --> www.memtest86.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dzięki. Nastepnym razem bądzcie bardziej zyczliwi imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 o to sie nie martw. w ogole nie bedziemy postowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 to super :DDDDDDDDD. Przynajmniej bede wiedzial, ze na moje posty nie odpowiadaja osoby, ktore nic nie widzą na dany temat. Thx lepszego replaja sie nie spodziewalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 powinneś się przyzwyczaić że naczelna zasada to szukać samemu, szukać sameu, szukać samemu.... :) coprawda forum objętościowo duże, ale jak człowiek nie ma co robić w wakacjęto ma zapewnioną lekturę. Wracając do tematu, mi się czasem zwiesi ten komp(do neta), bo zabardzo go przeciąże(na ramkach w idle ok 1-3mb wolne a w stresie(nie tylko w stresie) brak więc dysk zaczyna odmawiać posłuszeństwa i komp staje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...