bruce Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 mam 2 pytania 1. czy ma ktos cos takiego, mieshka w wawie i w okolicach bielan i wpoosci mnie do domu, abym sobie obejrzal? 2.czy moze ktos kce sprzedac cos takeigo? licze na odp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nawet jak bym mial, to i tak bym cie nie wpuscil do domu ;) :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hehs, tesh sie cieshe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Byle kogo do domu nie wpuszczam :wink: :lol: A zdjęcia ci już nie wystarczą? Musisz też dotknąć :lol: :lol: bez skojarzeń :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Byle kogo do domu nie wpuszczam :wink: :lol: A zdjęcia ci już nie wystarczą? Musisz też dotknąć :lol: :lol: bez skojarzeń :lol: :lol:zroop wyjatek ;) mushe zobaczyc wshystko z bliska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Byle kogo do domu nie wpuszczam :wink: :lol: A zdjęcia ci już nie wystarczą? Musisz też dotknąć :lol: :lol: bez skojarzeń :lol: :lol:zroop wyjatek ;) mushe zobaczyc wshystko z bliska :D Gdybym miał, to juz bym cie na piwo u mnie zapraszał, ale niestety mam Next 909 Modecomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Byle kogo do domu nie wpuszczam :wink: :lol: A zdjęcia ci już nie wystarczą? Musisz też dotknąć :lol: :lol: bez skojarzeń :lol: :lol:zroop wyjatek ;) mushe zobaczyc wshystko z bliska :D Gdybym miał, to juz bym cie na piwo u mnie zapraszał, ale niestety mam Next 909 Modecomu. heh, shkoda :> btw chyba sie napije :D milo, ze o mnie pomyslales w kazdym razie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hahahaha nie ma takiej opcji zebym cie wpuscil bruce :P, co najwyzej w maliny moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...