swierszczu Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam, pomuszcie dobra mi płyte główna do procka celeron 2.4ghz socket 478 pamięc kingston 512 DDR 400 karta graficzna radeon 9550 gigabyte z gory dzx pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ortografia... za ile kasy.... do oc czy nie.... planowana zmiana w przyszloci na cos lepszego od cwelerona czy nie..... ufffffff :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ortografia... za ile kasy.... do oc czy nie.... planowana zmiana w przyszloci na cos lepszego od cwelerona czy nie..... ufffffff :mur: 1555546[/snapback] do 300zl do oc raczej juz nie bede wymienial na cos lepszego jezeli tak to caly sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja polecam IS7 z proline'u za 355... moze gdzies maja tniej, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja polecam 1555591[/snapback]ok dzx przemysle jeszcze to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ewentualnie zastanow sie nad ubozsza wersja IS7 zalezy czego tam dokladnie potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...