Skocz do zawartości
nypel

Studia. Który Kierunek Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem po L.O., profil mat-fiz. Przyjęli mnie na:

-automatyka i robotyka/Politechnika Sl.

-matematyka finansowa/UŚ,

który kierunek wybrać? Mile widziane wszelkie opinie/porady. :wink:

Edytowane przez nypel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam, czy w tym kraju to w ogóle jakiś zawód jest potrzebny? Czy potrzeba kogoś więcej oprócz złodziei, krętaczy, oszustów, sprzedawczyków??

O, elektrykiem można zostać. Prezydentem można być potem (vide Wałęsa). :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry temat. Gdzie ja mam iść?

Politechnika Poznańska - Wydział:Budowa Maszyn - Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

Politechnika Poznańska - Wydział: Informatyka - Kierunek: Marketing i zarządzanie

Akademia Ekonomiczna w Poznaniu - Wydział:Informatyka i ekonometria - Kierunek: Informatyka ekonomiczna

CO WYGBRAĆ? Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, elektrykiem można zostać. Prezydentem można być potem (vide Wałęsa). :)

1558357[/snapback]

Zazdrościsz mu?? Jakieś kompleksy? Chciałbym przypomnieć że to on pociągnął tą maszynę dzięki której dzis możesz bez żadnych problemów studiować a na półkach pełno jest towaru. A narzekać ze pełno jest krętaczy każdy może. Jak chcesz krytykować świat, zacznij od siebie. Edytowane przez srekal34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdrościsz mu?? Jakieś kompleksy? Chciałbym przypomnieć że to on pociągnął tą maszynę dzięki której dzis możesz bez żadnych problemów studiować a na półkach pełno jest towaru. A narzekać ze pełno jest krętaczy każdy może. Jak chcesz krytykować świat, zacznij od siebie.

1558458[/snapback]

E, spokojnie, nie napinaj się. Ja nikomu nie zazdroszczę, nie mam kompleksów i z nikogo się nie naśmiewam. A czyny Wałęsy doceniam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezus maryjo panie boze... nie wiesz jeszcze co zrobiles... ja poszedlem na informe na politechnice warszawskiej. Nie wiedzialem, ze mozna bardziej ujebac... studia taki hardcore, ze normalnie szok. Co ja mowie hardcore, nightmare !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezus maryjo panie boze... nie wiesz jeszcze co zrobiles... ja poszedlem na informe na politechnice warszawskiej. Nie wiedzialem, ze mozna bardziej ujebac... studia taki hardcore, ze normalnie szok. Co ja mowie hardcore, nightmare !!

1558476[/snapback]

Ale ponoć jak skończysz tę uczelnię, to dyplom na całym świecie honorują. Mój kumpel w tym roku tam idzie.

Edytowane przez Rivam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi