g.paula Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Niedawno kupiłam mikrofon. Nie jakiś tam bajerancki, taki zwykły za 20 zł. Niestety gadając przez gadu-gadu albo skype czy chociażby nagrywając coś w rejestratorze dźwieku strasznie mi przerywa i szumi tak ze nie da sie rozmawiać. Nie wiem w czym jest problem. Da sie coś zrobić żeby nie było aż tak tragicznie? Prosze pomóżcie! Jakby to coś dało to mam windows 98, urządzenie do głośności Avance AC'97 audio, a jaką mam karte dźwięku to nie wiem ale powiedzcie gdzie moge to sprawdzic to wam powiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 nio i przeplaciles. trzeba bylo kupic cos za 10 zł i byloby po klopocie. a wogole to sprawdz wejsie czy dobrze styka . a problemy na gg skype to juz wina wolnego lacza. 128kb to minimum (ale pewne 128kb :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 gg i skype to rzeczywiscie wina lacza ale nagrywac powinien bez problemow. chyba ze jack wlasnie nie styka... a dzwiekowa moj komputer :arrow: panel sterowania :arrow: multimedia. a potem :google: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) podlacz komputer do gniazdka z bolcem, problem zniknie, w kazdym razie u mnie pomoglo, a kombinowalem na wszystkie inne sposoby! ... mikrofon za 10zl ;) Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...