kubek_t Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Cze! Kupiłem laptopa, zainstalowałem "świeży" windows i działał parę godzin. Czasem się ekran wyłączał ale jak poruszałem myszką to wszystko działało dobrze. Teraz nagle nie chce się włączyć. Próbowałem wyłączyć ale nic sie nie dzieje! Nie wiecie jak zresetować laptopa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 hehehe przeszedl Ci w stan hibernacji przytrzymanie na ogol dluzej przycisku power powoduje wylaczenie laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ahh ci poczatkujacy.... :wink: no ale kazdy z nas byl kiedys poczatkujacym :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...