ParanoiK Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ano padło ustrojstwo. Objawy: - czarny ekran - włączony (nie jest w żadnym stanie oczekiwania, etc.) - piszczy cienko ;]]] Generalnie miałem podobny problem z innym modelem i okazało się że to coś z cewką ;] Chyba ;] Jakieś pomysły naprawy? Generalnie jestem elektronicznym zerem, sprawdzam napięcie w linii telefonicznej na język i jestem fajny i młodzieżowy. Gwarancja się skończyła ;] Da się jakoś to domowymi metodami zrobić? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 sprawdz moze bezpiecznik tylko poszedl:) i wez do lapy miernik moze jakis oprniczek sie na wejsciu spalil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 To by chyba nie piszczał? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 mozliwe ze cewka piszy poniewarz cos sie spalilo :) sprwadz :) wez miernik w lpe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...