Sadek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Kupiłem kompa w konf. takiej jak w temacie. Windows mi wyrzuca błędy typu 0x000000D1; 0x000000A. Na stronie microsoftu wyczytałem iż przyczyna tego moga być walnięte ramy. Robiłem testy ramu Memtestem i Goldmemory i jest ok- żadnych błędów. W związku z tą sprawą mam pytanie! Słyszałem ze nForce3 i cl3 sie "nie lubią". Czy przyczyną może być ten fakt. Kupiłem tego kompa jako zestaw wiec czy takie problemy sie kwalifikuja do serwisu? Ewentualnie prosze mi zaproponowac jakiąś zmiane timingów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Kupiłem kompa w konf. takiej jak w temacie. Windows mi wyrzuca błędy typu 0x000000D1; 0x000000A. Na stronie microsoftu wyczytałem iż przyczyna tego moga być walnięte ramy. Robiłem testy ramu Memtestem i Goldmemory i jest ok- żadnych błędów. W związku z tą sprawą mam pytanie! Słyszałem ze nForce3 i cl3 sie "nie lubią". Czy przyczyną może być ten fakt. Kupiłem tego kompa jako zestaw wiec czy takie problemy sie kwalifikuja do serwisu? Ewentualnie prosze mi zaproponowac jakiąś zmiane timingów! 1560941[/snapback] Jak byś się pofatygował do dziennika zdarzeń to tam jest dokładniejszy opis co zgłasza błąd, bo sam numer nic nieznaczny (może oznaczać usterkę każdego podzespołu, od myszy na USB logitech poprzez różne inne sterowniki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...