Skocz do zawartości
aljo

Do Posiadaczy Myszy Mx 510

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje odwiedziec ten topic i troche go poczytac (rowneiz kilka stron wstecz). Tam znajdziesz odp.

Zreszta jak chcesz, zeby Ci pomoc skoro nawet nie napsiales czy tej myszki uzywasz do intensywnego grania, czy tak tylko w windowsie sobie troche kursorem machasz.

Nawet nie napsiales ile kasy mozesz przeznaczyc (wiec nie dziwie sie kucyjowi, ze polecil jedna z najdroszych).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie napsiales ile kasy mozesz przeznaczyc (wiec nie dziwie sie kucyjowi, ze polecil jedna z najdroszych).

1562589[/snapback]

Droższych nie znalazłem [;

a tak serio to naprawde warto, te wszystkie icematy nawet się z nią równać nie mogą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk... masz u mnie przej**ane...

mam przez ciebie siniaka na szcenie jak zobaczyłem tą podkładkę :mrgreen: musze powiedzieć że jest niezła... tylko wymiary standardowego funca... żeby ją zobaczyć potrzeba mikroskopu :( przydałby się wymiar DKT L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk... masz u mnie przej**ane...

mam przez ciebie siniaka na szcenie jak zobaczyłem tą podkładkę  :mrgreen:  musze powiedzieć że jest niezła... tylko wymiary standardowego funca... żeby ją zobaczyć potrzeba mikroskopu :( przydałby się wymiar DKT L

1562942[/snapback]

i do tego jest dwustronna - jedna strona nastawiona jest na prezycje, druga na ślizg B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi