Gość robot Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Jakiego oprogramowania nalepiej uzywac do neostrady - nie chce korzystac z ich badziewnego softu . cos co samo laczy sie ponownie po rozlaczniu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Jeżeli chcesz softu co sam bedzie sie podłaczał do internetu to Ci sie to wogóle nie opłaca. Pozostań przy tym co masz. Ja jak miałem neo to też z tego korzystałem i nie miałem z tym za "dużo" problemów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Usuń ten badziew od tpsa i normalnie zainstaluj przez windows. Pozatym polecam strone Nyny (z forum w jego profilu i ...... stronę neostradainfo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Dokładnie. Soft od tepsy czasami szkodzi, a czasami wogóle nie działa. Zrób sobie normalnego dial-up ' a i będzie si. Po co Ci dodatkowe programy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 autoconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ja proponuje CiDial , jest maly, chowa sie w zasobniku i ma opcje wznawiania polaczenia po rozlaczeniu ;) .Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Po co łączyć się programem? Nie rozumiem tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 dokladnie... normalny dialup w Windowsie ma wszystkie opcje.. auto-wybieranie, wznawianie po rozlaczeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 i tak wlasnie zrobilem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...