Skocz do zawartości
Gość

co z tym XP !!!

Rekomendowane odpowiedzi

od pewnego czasu moj XPEK profesional poprostu sam wiesza :/ wyglada to tak - robie cos robie nagle JEBBB niebieski ekran i [gluteus maximus] i pisze

"Pojawił sie problem i system windows zostanie zamkniety, aby zapobiedz uszkodzeniu komputera

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Jelis po raz pierwszy widzisz ekran bledu stop ponownie uruchom komputer, jesli ten ekran pojawi sie ponownie wykonaj nastepujace kroki

ble ble ble ble

Informacje techniczne

***STOP: 0x0000000A 0x6F622065 0x00000000 0x00000000 0x804F03E1"

te ktorki wykonalem zainstalowalem nowe stery do grafy, muzy tylko biosa nie fleszowalem i nadal tak samo sie pojawia cos pisalo o wylaczeniu buforowania w biosie ale ja nie wiem zabardzo gdzie :( wie ktos moze co jeszcze mozna zrobic ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są dvie głowne przyczyny: a wysokie O/C lub poprostu zwalony totalnie XP.

Na wshystko najlepshy jest format lub reinstalka.

Dołoże tutaj także sój problem (i tak zaplanowałem format bo wiem, że nic jush nie uratuje tego Wina).

Przy każdym uruchomieniu XP`ka pokazuje mi sie komunikat, że nie możesz załadowac mojego proflu. Wciskam OK (nic innego sie nie da proocz powera i reseta ;)) patrze a tu świeżutki pulpit (wygląda jak świeżo po zainstalowaniu). Dane oczywiście wszystkie są, a stary pulpit jest w odpowiednim katalogu.

Wie ktoś co i jak? pytam z ciekavości bo i tak format robie i będzie loox.

Wiem, że przyczyną tego jest zainstalowanie jednego windowsa XP na drugiego (XP) bez wcześniejszego formatu. Wszystko wyszło po 2tygodniach (chyba navet niecałych).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie mam podkrecone tylkoooooo mialem bardzo zakuzone :( jakies 30 min temu potraktowalem go powietrzem sprezonym :) mozliwe ze tak sie dzialo ze temp na mioim AMD byla za wysoka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...