wincento101 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Mam pytanie jak powyżej chodzi mi o Athlona 64bit s939 który by poszedł na 2700MHz przy 1.4-1.5V W rozsądniej cenie. PITer narazie niema selektów, może później. Ale może wiecie gdzie można wyrwać jeszcze coś dobrego do OC?? Z góry dzięki. Słyszałem że niejaki RAPA czy jakoś tak selekcjonuje może on ma może jakiś kontakt do niego?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Rapra nie Rapa :D Pogadaj z nim bo bardzo wporzadku jest i on takze selekcjonuje. Sam u niego kiedys pamieci bralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Może ma ktoś numer gg do rapry. Wysłałem PW, ale nic. NIKT się nieodezwał. Może ktoś wie jak z nim można się jescze skontaktowac?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 PITer to co w sigu mam od PITer'a właśnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...