seemann Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam ! Może ktoś posiada podane łącze DSL 256 w dialogu? Chciałbym się dowiedzieć jaką maksymalną prędkość uzyskujecie? Byc może ja mam coś zle skonfigurowane, bo w teście na stronie: http://www.speedmeter.nl/speedmeter.de/Tes...tController.asp uzyskuję jedynie: download: 28.8 KByte/Sek upload: 9.5 KByte/Sek jakie są wasze wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam ! Może ktoś posiada podane łącze DSL 256 w dialogu? Chciałbym się dowiedzieć jaką maksymalną prędkość uzyskujecie? Byc może ja mam coś zle skonfigurowane, bo w teście na stronie: 1564887[/snapback] No i dobrze pokazuje max to 33Kb/s D a U to 16Kb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemann Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 No i dobrze pokazuje max to 33Kb/s D a U to 16Kb/s :D 1564918[/snapback] tak, wiem... szkoda tylko, że nie można wyciągnąć tego maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 tak, wiem... szkoda tylko, że nie można wyciągnąć tego maxa 1564928[/snapback] Spoko wyciagniesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a Wy wiecie, że te wszystkie testery prędkości "on-line" to możecie sobie w [Gluteus Maximus] wsadzić. Żaden operator nie zagwarantuje Wam pasma, które wykupiliście do każdego punktu w świecie. Takie pasmo macie do jego routera brzegowego. Dalej to już go nie obchodzi (a własciwie niewiela ma do zadziałania ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a Wy wiecie, że te wszystkie testery prędkości "on-line" to możecie sobie w [Gluteus Maximus] wsadzić. Żaden operator nie zagwarantuje Wam pasma, które wykupiliście do każdego punktu w świecie. Takie pasmo macie do jego routera brzegowego. Dalej to już go nie obchodzi (a własciwie niewiela ma do zadziałania ;]) 1567104[/snapback] IMHO mylisz się wiec przestań opowiadać takie bzdury. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 No i dobrze pokazuje max to 33Kb/s D a U to 16Kb/s :D 1564918[/snapback] DIALNET DSL 256 : 256 Kb/s w dół (do użytkownika) i 64 Kb/s w górę (od użytkownika), Czyli wychodzi ze upload to 8 kB/s a nie 16 :) Nie zebym sie czepial, ale zeby nie mylic innych. No chyba ze sie cos zmienilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 IMHO mylisz się wiec przestań opowiadać takie bzdury. :wink: 1567212[/snapback] a możesz mi wyjaśnić w którym miejscu się mylę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...