Skocz do zawartości
seemann

Dialog Dsl 256

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Może ktoś posiada podane łącze DSL 256 w dialogu? Chciałbym się dowiedzieć jaką maksymalną prędkość uzyskujecie? Byc może ja mam coś zle skonfigurowane, bo w teście na stronie:

http://www.speedmeter.nl/speedmeter.de/Tes...tController.asp

uzyskuję jedynie:

download: 28.8 KByte/Sek

upload: 9.5 KByte/Sek

jakie są wasze wyniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Może ktoś posiada podane łącze DSL 256 w dialogu? Chciałbym się dowiedzieć jaką maksymalną prędkość uzyskujecie? Byc może ja mam coś zle skonfigurowane, bo w teście na stronie:

1564887[/snapback]

No i dobrze pokazuje max to 33Kb/s D a U to 16Kb/s :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Wy wiecie, że te wszystkie testery prędkości "on-line" to możecie sobie w [Gluteus Maximus] wsadzić.

Żaden operator nie zagwarantuje Wam pasma, które wykupiliście do każdego punktu w świecie.

Takie pasmo macie do jego routera brzegowego. Dalej to już go nie obchodzi (a własciwie niewiela ma do zadziałania ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Wy wiecie, że te wszystkie testery prędkości "on-line" to możecie sobie w [Gluteus Maximus] wsadzić.

Żaden operator nie zagwarantuje Wam pasma, które wykupiliście do każdego punktu w świecie.

Takie pasmo macie do jego routera brzegowego. Dalej to już go nie obchodzi (a własciwie niewiela ma do zadziałania ;])

1567104[/snapback]

IMHO mylisz się wiec przestań opowiadać takie bzdury. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dobrze pokazuje max to 33Kb/s D a U to 16Kb/s :D

1564918[/snapback]

DIALNET DSL 256 : 256 Kb/s w dół (do użytkownika) i 64 Kb/s w górę (od użytkownika),

Czyli wychodzi ze upload to 8 kB/s a nie 16 :) Nie zebym sie czepial, ale zeby nie mylic innych. No chyba ze sie cos zmienilo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi