perkens Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 cześć all :-P wie ktoś może z Was gdzie jest jakaś rozpiska z meczami w tele5 na sezon 2005/2006 ?? :D przyda sie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 4 liga?? buahahah oni już nie mają czego pokazywać? :? looknij przez okno bo na pewno na osiedlowym boisku będziesz miał wyższy poziom niż w TV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 zdziwilbys sie. Czasami 4 liga moze byc bardziej emocjonujaca od 1. Mam nadzieje, ze zrozumiales o co mi chodzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 o kibiców? :twisted: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 oh nie... chociaz to tez jest prawda, ze wybryki chuliganskie tez sie pojawiaja, chociaz w mniejszym stopniu. O dziwo te mecze sa zupelnie inne, nie takie durne jak w 1 lidze, gdzie od poczatku wiadomo kto wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) A żebyś wiedział... Jak włączam co weekend tv to mnie trafia...ludzie jak oni kaleczą rzemiosło...zaczął się kolejny sezon :| A że mieszkam w małym miasteczku to i drużyna miejscowa nie gra wysoko (V liga) ...i zdecydowanie wolę patrzeć jak oni kopią niż polskie "gwiazdorki" w tej lidze pokrak.. że nie wspomnę kopania z chopakami-kolegami :) Premiership where are you ?? ehh Edytowane 25 Lipca 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 no tak ale wiem że w IV lidze jest znacznie więcej "sprzedawanych" meczy <_< jak drużyna zajmuje np. 5 miejsce i ma zagwarantowane utrzymanie to sprzedają ile wejdzie tak było ale czy będzie zobaczymy :mur: to jak ma ktoś te namiary na tą rozpiske? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Co do Tele5 i IV ligi, to ja bardziej bym narzekał na Tele5 i tragiczny komentarz w ich wykonaniu. IV liga prezentuje wyższy poziom niż ich komentatorzy. Ja sam pochodzę z niewielkiego miasta, gdzie jest czwartoligowa drużyna - Orzeł Kolno. IV liga - może i słabo, ale jest na co popatrzeć, a i emocje niemałe. Najbardziej śmieszą mnie typy, które podniecają się Realem, Liverpoolem, Barceloną i innymi klubami, które w Polsce będą (a może i nie) za 100 lat, a nie mają pojęcia o polskiej lidze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja wolę patrzeć na piękny futbol w wykonaniu Barcelony, której od ponad 10 lat kibicuję, niż przyglądać się polskim kalekom tylko ze względu na miejsce zamieszkania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...