Skocz do zawartości
perkens

Tele5 I Iv Liga

Rekomendowane odpowiedzi

oh nie... chociaz to tez jest prawda, ze wybryki chuliganskie tez sie pojawiaja, chociaz w mniejszym stopniu. O dziwo te mecze sa zupelnie inne, nie takie durne jak w 1 lidze, gdzie od poczatku wiadomo kto wygra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A żebyś wiedział...

Jak włączam co weekend tv to mnie trafia...ludzie jak oni kaleczą rzemiosło...zaczął się kolejny sezon :|

A że mieszkam w małym miasteczku to i drużyna miejscowa nie gra wysoko (V liga) ...i zdecydowanie wolę patrzeć jak oni kopią niż polskie "gwiazdorki" w tej lidze pokrak..

że nie wspomnę kopania z chopakami-kolegami :)

Premiership where are you ?? ehh

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale wiem że w IV lidze jest znacznie więcej "sprzedawanych" meczy <_<

jak drużyna zajmuje np. 5 miejsce i ma zagwarantowane utrzymanie to sprzedają ile wejdzie tak było ale czy będzie zobaczymy :mur:

to jak ma ktoś te namiary na tą rozpiske?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Tele5 i IV ligi, to ja bardziej bym narzekał na Tele5 i tragiczny komentarz w ich wykonaniu. IV liga prezentuje wyższy poziom niż ich komentatorzy.

Ja sam pochodzę z niewielkiego miasta, gdzie jest czwartoligowa drużyna - Orzeł Kolno. IV liga - może i słabo, ale jest na co popatrzeć, a i emocje niemałe.

Najbardziej śmieszą mnie typy, które podniecają się Realem, Liverpoolem, Barceloną i innymi klubami, które w Polsce będą (a może i nie) za 100 lat, a nie mają pojęcia o polskiej lidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi