Skocz do zawartości
monster21

Zasilacz Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupiłem i zamontowałem noweego radeusza 9550 do mojego starego kompa i było wszystko ok działał u mnie na nowym monitorze zasilanym z gniazdka. Ale gdy podłączyłem go do starego monitora (bardzo starego) zasilanego z zasilacza i nic tylko pyka i nic sie nie uruchamia :mur:. A wiec znowu podlaczyłem go do nowego monitora i to samo pyka i nic :mur:!! Co sie mogło stac zasilacz sie zjarał?? czy mozna go jakos naprawic nie poszedł dymek ani nic tylko pyka. Czy mogło sie stac cos jeszcze??? ZAsilacz to: codegen 300W i działał bezawaryjnie przez ponad dwa lata i chodził nawet z nową kartą. A puzniej na starym monicie pyk i nic :mur:

PLEASE HELP !!!

Poradzcie cos bo mnie matka zabije jak sie dowie ze zjarałem cos w kompie !!!

CZ mi szybką porade co zrobić :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zainteresowanie się tematem. Widzę ze na tym, forum nie ma żadnego kogoś, kto by się trochę znał na zasilaczach i chciałoby mu się pisać no, ale nic. Już sobie poradziłem zasilacz naprawiłem i sam se pomogłem :D [gluteus maximus] cza sie przenieść na inne forum:/

Nie pozdrawiam, bo nie ma, kogo

Nie dzięki za pomoc, bo nie ma, komu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monster21 napisał(a):

Dzięki za zainteresowanie się tematem. Widzę ze na tym, forum nie ma żadnego kogoś, kto by się trochę znał na zasilaczach i chciałoby mu się pisać no, ale nic. Już sobie poradziłem zasilacz naprawiłem i sam se pomogłem :D [gluteus maximus] cza sie przenieść na inne forum:/

Nie pozdrawiam, bo nie ma, kogo

Nie dzięki za pomoc, bo nie ma, komu

1571049[/snapback]

Nie rozumiem twojego postepowania :mur: ale to twój problem zasilacz nie wydolił

A wiesz dalczego bo CODEGEN =SHIT

I nie ma 300wat tylko 200-250 wat :rolleyes: ale i tak zawyżam.

B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi