monster21 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam Zakupiłem i zamontowałem noweego radeusza 9550 do mojego starego kompa i było wszystko ok działał u mnie na nowym monitorze zasilanym z gniazdka. Ale gdy podłączyłem go do starego monitora (bardzo starego) zasilanego z zasilacza i nic tylko pyka i nic sie nie uruchamia :mur:. A wiec znowu podlaczyłem go do nowego monitora i to samo pyka i nic :mur:!! Co sie mogło stac zasilacz sie zjarał?? czy mozna go jakos naprawic nie poszedł dymek ani nic tylko pyka. Czy mogło sie stac cos jeszcze??? ZAsilacz to: codegen 300W i działał bezawaryjnie przez ponad dwa lata i chodził nawet z nową kartą. A puzniej na starym monicie pyk i nic :mur: PLEASE HELP !!! Poradzcie cos bo mnie matka zabije jak sie dowie ze zjarałem cos w kompie !!! CZ mi szybką porade co zrobić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 no to zasilacz ci pewnie zrobil pyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster21 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Dzięki za zainteresowanie się tematem. Widzę ze na tym, forum nie ma żadnego kogoś, kto by się trochę znał na zasilaczach i chciałoby mu się pisać no, ale nic. Już sobie poradziłem zasilacz naprawiłem i sam se pomogłem :D [gluteus maximus] cza sie przenieść na inne forum:/ Nie pozdrawiam, bo nie ma, kogo Nie dzięki za pomoc, bo nie ma, komu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 monster21 napisał(a): Dzięki za zainteresowanie się tematem. Widzę ze na tym, forum nie ma żadnego kogoś, kto by się trochę znał na zasilaczach i chciałoby mu się pisać no, ale nic. Już sobie poradziłem zasilacz naprawiłem i sam se pomogłem :D [gluteus maximus] cza sie przenieść na inne forum:/ Nie pozdrawiam, bo nie ma, kogo Nie dzięki za pomoc, bo nie ma, komu 1571049[/snapback] Nie rozumiem twojego postepowania :mur: ale to twój problem zasilacz nie wydolił A wiesz dalczego bo CODEGEN =SHIT I nie ma 300wat tylko 200-250 wat :rolleyes: ale i tak zawyżam. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...