Lovtza Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Siemnako Mam pytanie do tych co maja karte Leadtek WinFast TI200. Mianowicie chodzi mi oto czy jest to dobra karta czy sie dobrze kreci i czy mozna regulowac winfoxem predkosc wiatraczka. Co do tej karty to wiem ze ma pamieci 4ns ale jak szukalem cos o niej na necie to spotkalem sie z 3,8ns. Czy to prawda ze niektore modele maja pamieci 3,8ns i jak to rozpoznac zeby nie kupic np:4ns. Jezeli chodzi o 4ns to czy kreci sie mniej wiecej tak jak gainward czyli ok 560 mhz na panieciach bo podejrzewam ze na kosci graficznej to te 240 osiagnie na tak duzym radiatorze.] Bardzo bede wdzieczny za odpowiedzi od uzytkownikow i nie tylko cos na temat tej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Siemka. Mialem kiedys ta karte, ale wersje T nie TDH. Kreccila sie swietnie bo wyciagnalem na rdzeniu 260Mhz, a na pamiatkach nie pamietam. W g3 najbardziej oplaca sie krecic rdzeniem - to tak tylko mowie Jesli chodzi o czasy dostepu pamieci to tez spotkalem sie na jakiejs strone z oznaczeniem 3.8ns, ale ja mialem 4ns,a watpie zeby byly te 3.8 Jesli bierzesz wersje TDH ( z radiatorem przykrywajacym praktycznie cala karte to w zaden sposob nie dowiesz sie jakie to ma naprawde pamieci, no chyba ze bedziesz ten radiator odklejal :D Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Hmmm z tym radiatorem to masz recje nie powiem kolesiowi na giledzie ( poczekaj sprawdze jakie sa pamieci tylko odkleje radiator ) moze sa inne sposoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...