Skocz do zawartości
Gość

AtlonXP 1700+

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie czy Atlon XP 1700+ ruszy na mojej plycie spuszczony do 1 ghz (8x133) czy musze kupic nowa plyte czy wystarczy przejsciowka moja plyta to aOpen Ax6bc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie czy Atlon XP 1700+ ruszy na mojej plycie spuszczony do 1 ghz (8x133) czy musze kupic nowa plyte czy wystarczy przejsciowka moja plyta to aOpen Ax6bc

A ta twoja płyta to przypadkiem nie jest pod Intel'a? :PPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze debilne pytanie :oops:  ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta naraz

czy ty czytasz to co piszesz?
tak czytam bo pytalem czy ten atlon ruszy na plycie po potrzebuje nowego proca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze debilne pytanie :oops:  ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta naraz

czy ty czytasz to co piszesz?
tak czytam bo pytalem czy ten atlon ruszy na plycie po potrzebuje nowego proca
A ja Ci się wydaje czy procesor AMD ruszy na płycie pod INTELA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść.

Banalne kładziesz płyte na podłodze, rzucasz w nią czymś cięzkim i obchodzisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść.

Banalne kładziesz płyte na podłodze, rzucasz w nią czymś cięzkim i obchodzisz :)
Haha :lol: przejrzałem cię Kaczy ty chcesz żebym sobie płyte zniszczył. Ale ja nie jestem głupi. I już znalazłem rozwiązanie trzeba tego pentiuma podłaczyć do 5V z dysku i zadziała tylko musze to sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha :lol: przejrzałem cię Kaczy ty chcesz żebym sobie płyte zniszczył. Ale ja nie jestem głupi. I już znalazłem rozwiązanie trzeba tego pentiuma podłaczyć do 5V z dysku i zadziała tylko musze to sprawdzić.
Rozgryzłeś mnie. Ale to rozwiązanie nie daje możliwości OC. Do tego trzeba połaczyć 123 nóżkę z gniazdkiem 220V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...