tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Kumpel miąl problema bo jak se właczął winampa to miał zuzycie proca ok 89%(jakis duron 1000mhz)wiec centralnie nic nie moogł zrobić(podobnie jak se ogladał filmy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły.).Zanióśł kompa do servisu a tam sie zapytali czy ma service packa do xp.powiedział że nie-i na to zwalili wine:):):) :twisted: 8O :twisted: 8O :twisted: 8O Tak po mojemu to ich opinia jest conajmniej śmieszna..pisze to na forum ,bo całata sytuacja rozśmieszyła-ale nic mu nie powiedziałem -bo co ja mu tam gadał będę-chce iśc do servisu niech idzie:) Co Wy na to? SZacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 hehe niech przeinstaluje system na winde 98 i wtedy zaniesie :lol: :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Kumpel miąl problema bo jak se właczął winampa to miał zuzycie proca ok 89%(jakis duron 1000mhz)wiec centralnie nic nie moogł zrobić(podobnie jak se ogladał filmy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły.).Zanióśł kompa do servisu a tam sie zapytali czy ma service packa do xp.powiedział że nie-i na to zwalili wine:):):) :twisted: 8O :twisted: 8O :twisted: 8O Tak po mojemu to ich opinia jest conajmniej śmieszna..pisze to na forum ,bo całata sytuacja rozśmieszyła-ale nic mu nie powiedziałem -bo co ja mu tam gadał będę-chce iśc do servisu niech idzie:) Co Wy na to? SZacuneczek brednie jakich malo tak samo jak kumplowi zainstalowalem win xp na antak 1700+ i jakis spec powiedzial mu ze wysoka temp (ma 85*) na procu to przez to ze jest win xp 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Tak przy okazji, to mnie na Win XP Prof bez SP1 komp czasami wieszał się przy uruchamianiu. Po prostu Win XP to jeden wielki badziew w ładnej oprawie. Teraz mam z powrotem win 2000 i wsio hula jak trza. (to oczywiście na moim drugim kompie, którego używaja starsi - XP to był ich pomysł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Tak przy okazji, to mnie na Win XP Prof bez SP1 komp czasami wieszał się przy uruchamianiu. Po prostu Win XP to jeden wielki badziew w ładnej oprawie. Teraz mam z powrotem win 2000 i wsio hula jak trza. (to oczywiście na moim drugim kompie, którego używaja starsi - XP to był ich pomysł). dal mnie xp to rewelka tylko szkoda ze trza wypasionego kompa do niego tzn duzo pamieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja mam xp nie pamietam od kiedy-owszem robie sobie updaty ale jak nie miałem neta to nie robiłem i łaziło spoko..... A tekst że winda kijowo chodzi DLATEGO że nie ma sp1 jest boski!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A warto instalowac SP1 do xp'eka? Co on wnosi do systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A warto instalowac SP1 do xp'eka? Co on wnosi do systemu? Microszit postawił na zabezpieczenia :) chcesz wiedzieć więcej ? :) http://www.winxp.com.pl/art/sp1_wpa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 xp bez sp shybciej dziala, a zabezpieczenia, to se mozna zrobic samemu (konfiguracja :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 cos chiba sciemniaja w tym serwisie u mnie wszystko chodzi ladnie pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 w sp1 dodali jeszcze troche bledow jakie moze wygenerowac, klika nowych bsod :) ja na xpeka nie narzekam, jest tak stabilny jak 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A tekst że winda kijowo chodzi DLATEGO że nie ma sp1 jest boski!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zawsze można na coś zwalić, jakie to wygodne (jak się nie wie to co się powino wiedzeć pracując w serwisie) :wink: :lol: SP1 do XP to jeden wielki blef(tylko zabezpieczenia), nie ma potrzeby instalowac go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja bym sie spytal jakiej muzyki słucha i jakie filmy ogląda.. wtedy bym zwalil na zaszybka muzyke:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...