nrl Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 witam jak odzyskać skasowane (braciak czyścił klawiaturę i jakimś cudem kontakty się skasowały) kontakty. wgrywałem od nowa tlena i nie pobiera samoczynnie kontaktów z serva jak to robił dotychczas wtf. nie wiem co robić może napisać do administracji tlena?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 witam jak odzyskać skasowane (braciak czyścił klawiaturę i jakimś cudem kontakty się skasowały) kontakty. wgrywałem od nowa tlena i nie pobiera samoczynnie kontaktów z serva jak to robił dotychczas wtf. nie wiem co robić może napisać do administracji tlena?? 1568077[/snapback] watpie zeby to cos dalo - sprobowac mozna .. moja rada - ustawic opis na pare dni ze straciles kontakty. Osoby ktore chca cie miec na swojej liscie na pewno sie odezwa.. jesli nawet nie zobacza apelu powinny predzej czy pozniej sie odezwac .. jesli nie to nawet dobrze ze je skasowales :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...