flasht Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam. Pytanie dosc nietypowe: Czy SDRAM od MAC'ow pasuje do PC? Przykladowo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58639056 Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam. Pytanie dosc nietypowe: Czy SDRAM od MAC'ow pasuje do PC? Przykladowo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58639056 Pasują do: - PowerMac G4 350Mhz - Dual 1GHz - PowerMac G4 Cube - iMac G3 350Mhz - G3 700Mhz Z samego opisu aukcji wynike, że nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Z samego opisu aukcji wynike, że nie... 1568536[/snapback] Polemizowalbym :) Ze wzgledu na to, iz ramy sprzedawane sa w kategorii mac'ow, sprzedajacy wypisal tylko mac'i do ktorych pasuje. Nie widze w tym negacji tego ze pasuje do pc... Wyobraz sobie ze masz mac'a od ilustam lat... to na pecetach mozesz sie nie znac. A zatem piszesz co wiesz a nie spekulujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Polemizowalbym :) Ze wzgledu na to, iz ramy sprzedawane sa w kategorii mac'ow, sprzedajacy wypisal tylko mac'i do ktorych pasuje. Nie widze w tym negacji tego ze pasuje do pc... Wyobraz sobie ze masz mac'a od ilustam lat... to na pecetach mozesz sie nie znac. A zatem piszesz co wiesz a nie spekulujesz. No teoretycznie masz racje. I takim sposobem każdy Chińczyk teoretrycznie może się dogadać z Polakiem, bo przecież nie zna języka polskiego więc nie możemy zakładać, że się nie dogadają. Czyż nie? ;-) PS. Spójrz na styki. W RAM4PC nie masz dwóch przerw, dlatego i ja pokuszę się o stwierdzenie, że nie są kompatybilne MAC/PC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No teoretycznie masz racje. I takim sposobem każdy Chińczyk teoretrycznie może się dogadać z Polakiem, bo przecież nie zna języka polskiego więc nie możemy zakładać, że się nie dogadają. Czyż nie? ;-) PS. Spójrz na styki. W RAM4PC nie masz dwóch przerw, dlatego i ja pokuszę się o stwierdzenie, że nie są kompatybilne MAC/PC... 1568607[/snapback] Co to za dyskusja, oczywiście że pasuje! A wiem bo miałem maca a jeszcze na dodatek jest tylko jeden standard pamięci SDRam i mac zawsze korzystał ze zwykłej pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No teoretycznie masz racje. I takim sposobem każdy Chińczyk teoretrycznie może się dogadać z Polakiem, bo przecież nie zna języka polskiego więc nie możemy zakładać, że się nie dogadają. Czyż nie? ;-) PS. Spójrz na styki. W RAM4PC nie masz dwóch przerw, dlatego i ja pokuszę się o stwierdzenie, że nie są kompatybilne MAC/PC... 1568607[/snapback] http://img04.allegro.pl/photos/oryginal/57...575605/57560553 mowimy o SDR a nie DDR :) Co to za dyskusja, oczywiście że pasuje! A wiem bo miałem maca a jeszcze na dodatek jest tylko jeden standard pamięci SDRam i mac zawsze korzystał ze zwykłej pamięci dzieki :) na 100% pewien jestes? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 dzieki :) na 100% pewien jestes? :) 1568651[/snapback] Tak, 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...