Skocz do zawartości
tomcyk

czy to nomalne po odblokowaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

odblokowałem antka1600+ i miałem przez pewien czas wszystkie dzielniki a tera mam tylko kilka ostatnich i nawet jak mam przekreconego tylko do axp1800+ na vcore 1.75(normal) temp mam 50 st C-oryginalnie było ok 45

Dodam że radiator jest dobrze założony itd , odblokowywałem GLUKONEM-chodzi mnie tylko czy to może być spowodowane odblokowaniem????

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odblokowałem antka1600+ i miałem przez pewien czas wszystkie dzielniki a tera mam tylko kilka ostatnich i nawet jak mam przekreconego tylko do axp1800+ na vcore 1.75(normal) temp mam 50 st C-oryginalnie było ok 45

Dodam że radiator jest dobrze założony itd , odblokowywałem GLUKONEM-chodzi mnie tylko czy to może być spowodowane odblokowaniem????

Szacuneczek

Mam ten sam problem, ide szukac tego lakieru elektroprzewodzacego po sklepach, albo na Balickiej w sobote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiazanie twojego problemu jest proste jak swinski ogon :D. Poprostu glukon(i nie tylko ja mam jakis Pasco Volt) pod wplywem temp "rozpada sie" (tzn te czasteczki srebra) i nie przewodza juz tak dobrze pradu :). Ja mam tak samo. Pamietaj, ze temp pod coolerem jest wieksza niz 50C. Jak chcesz to zrob doswiadczenie. Po wychlodzeniu kompa (calej nocy) wloncz go i sprobuj ustawic mnoznik, ktory zanikl. Ja jak wlanczam kompa po calej nocy to mam mnozniki do 12, a jak komp sie nagrzeje to mam mnozniki do 11 :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiazanie twojego problemu jest proste jak swinski ogon :D. Poprostu glukon(i nie tylko ja mam jakis Pasco Volt) pod wplywem temp "rozpada sie" (tzn te czasteczki srebra) i nie przewodza juz tak dobrze pradu :). Ja mam tak samo. Pamietaj, ze temp pod coolerem jest wieksza niz 50C. Jak chcesz to zrob doswiadczenie. Po wychlodzeniu kompa (calej nocy) wloncz go i sprobuj ustawic mnoznik, ktory zanikl. Ja jak wlanczam kompa po calej nocy to mam mnozniki do 12, a jak komp sie nagrzeje to mam mnozniki do 11 :P.

bialy a ty masz jakiego antka??? ale standardowo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bialy a ty masz jakiego antka??? ale standardowo??
Standard to 1600+ :). Seria AROIA kolor zielony :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jutro odblokuje proca ale nie wiem czy tym dam rade jest to lakier do laczenia ogrzewania na szybie

ELECT AG-438 Silver plated copper

AMP BAVARIA GMBH

myslice ze to wystarczy ? bo nie wiem czy sie w to babrac czy moze szyna go krecic max stabilna jaka moge uzyskac to 164 na tym procku co teraz mam teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...