tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 odblokowałem antka1600+ i miałem przez pewien czas wszystkie dzielniki a tera mam tylko kilka ostatnich i nawet jak mam przekreconego tylko do axp1800+ na vcore 1.75(normal) temp mam 50 st C-oryginalnie było ok 45 Dodam że radiator jest dobrze założony itd , odblokowywałem GLUKONEM-chodzi mnie tylko czy to może być spowodowane odblokowaniem???? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 odblokowałem antka1600+ i miałem przez pewien czas wszystkie dzielniki a tera mam tylko kilka ostatnich i nawet jak mam przekreconego tylko do axp1800+ na vcore 1.75(normal) temp mam 50 st C-oryginalnie było ok 45 Dodam że radiator jest dobrze założony itd , odblokowywałem GLUKONEM-chodzi mnie tylko czy to może być spowodowane odblokowaniem???? Szacuneczek Mam ten sam problem, ide szukac tego lakieru elektroprzewodzacego po sklepach, albo na Balickiej w sobote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 nikt prócz spidermana nic nie wie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Rozwiazanie twojego problemu jest proste jak swinski ogon :D. Poprostu glukon(i nie tylko ja mam jakis Pasco Volt) pod wplywem temp "rozpada sie" (tzn te czasteczki srebra) i nie przewodza juz tak dobrze pradu :). Ja mam tak samo. Pamietaj, ze temp pod coolerem jest wieksza niz 50C. Jak chcesz to zrob doswiadczenie. Po wychlodzeniu kompa (calej nocy) wloncz go i sprobuj ustawic mnoznik, ktory zanikl. Ja jak wlanczam kompa po calej nocy to mam mnozniki do 12, a jak komp sie nagrzeje to mam mnozniki do 11 :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 właśnie o to mnie chodziło -dzięki biały! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Rozwiazanie twojego problemu jest proste jak swinski ogon :D. Poprostu glukon(i nie tylko ja mam jakis Pasco Volt) pod wplywem temp "rozpada sie" (tzn te czasteczki srebra) i nie przewodza juz tak dobrze pradu :). Ja mam tak samo. Pamietaj, ze temp pod coolerem jest wieksza niz 50C. Jak chcesz to zrob doswiadczenie. Po wychlodzeniu kompa (calej nocy) wloncz go i sprobuj ustawic mnoznik, ktory zanikl. Ja jak wlanczam kompa po calej nocy to mam mnozniki do 12, a jak komp sie nagrzeje to mam mnozniki do 11 :P.bialy a ty masz jakiego antka??? ale standardowo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Rozwiazanie twojego problemu jest proste jak swinski ogon :D. Poprostu glukon(i nie tylko ja mam jakis Pasco Volt) pod wplywem temp "rozpada sie" (tzn te czasteczki srebra) i nie przewodza juz tak dobrze pradu :). Ja mam tak samo. Pamietaj, ze temp pod coolerem jest wieksza niz 50C. Jak chcesz to zrob doswiadczenie. Po wychlodzeniu kompa (calej nocy) wloncz go i sprobuj ustawic mnoznik, ktory zanikl. Ja jak wlanczam kompa po calej nocy to mam mnozniki do 12, a jak komp sie nagrzeje to mam mnozniki do 11 :P.bialy a ty masz jakiego antka??? ale standardowo??Standard to 1600+ :). Seria AROIA kolor zielony :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja jutro odblokuje proca ale nie wiem czy tym dam rade jest to lakier do laczenia ogrzewania na szybie ELECT AG-438 Silver plated copper AMP BAVARIA GMBH myslice ze to wystarczy ? bo nie wiem czy sie w to babrac czy moze szyna go krecic max stabilna jaka moge uzyskac to 164 na tym procku co teraz mam teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja też próbowałem łączyć takim do łączenia ścieżek na szybach i mi sie nie udało, jak sprawdzałem miernikiem to wychodziło że opór przewodzenia jest za duży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...