Saimek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Postanowilem wrzucic fotki jednak tutaj. =) tutaj oswietlona i juz praktycznie skonczona: Edytowane 29 Lipca 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Przepraszam ze dubluje posta ale wrzucilem tutaj fotki jednak i mozna opinie wyrazic w tym temacie =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 fajne :) ale jeszcze troszke pracy wymaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhoeniX]- Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 cos fotki od "tutaj oswietlona i juz praktycznie skonczona:" to ni dzialaja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Wszystko dziala jak trzeba, wcisnij odswiez moze pomoze.. Edit: A bylo /// w linku juz ok sorry =) Edytowane 29 Lipca 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Obudowa starannie zrobiona, ale troche skromnie. Ale podoba mi sie i widze że własno ręcznie zrobiona to mi sie podoba:) Mógłbyś jeszcze zapodać fotki z całymi mięsem w środku. Bo ciekawe jak rozłozy się oświetlenie wtedy, i jak poukładasz kable czy zrobisz burdel w środku :8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Bardzo ładnie zrobiona buda ;) mozesz dac fotki jak zamontowałes nagrzewnice? np bez bocznego panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a coś w środku będzie : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A te otwory czym ciałes ? wyzynarą? bo tak wyglada w niektorych miejscach? ten na 120 mm z przudu był czy tez ciachałaes sam, bo jest bardzo rowno wyciewty..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Fajnie. Surowa buda bez zbędnych dodatków, właśnie taka jak mi się od dawna marzy. Całość psuje moim zdaniem tylko żółty przycisk na górze... nie wiem czemu... takie mam odczucie ;) Lepszy by był chyba czarny (może ze srebrną obwódką). Będziesz jeszcze malował, czy zostawiasz matową? P.S. Skąd masz moją pompę od centralnego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...