tablo888 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam zakupiłem płyte głowna SHUTTLE AK31 V2.0 i niestety nie dostałem do niej sterowników:( Jesli mogłby ktos podac link z ktorego mogłbym sciagnac te sterowniki to byłbym bardzo wdzieczny!! Szukałem tych sterowników w internecie jednak nieudało mi sie ich znalesc...:( Bardzo prosze o linki z góry dziekuje!!!!!Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 http://eu.shuttle.com/archive/en/ak31_faq.htm#download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tablo888 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Mam jeszcze małe pytanko z tej strony ktora jest powyzej co mam sciagnac aby miec głos w kopmputerze?? Jak narazie to niestety nie mam głosu!! :( pOZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Masz sciagnac sterowniki zwane po angielsku Audio Drivers... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...