Domu5 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam Mam problem z procesorem Sempron 2300+ na boxowym chłodzeniu przy otwartej sciance obudowy na starcie ma ok 60 stopni, po ok 2 godzinach pracy dochodzi do 65. Moja płyta główna to Asus A7V400-MX/Obudowa microATX Szukam jakiegoś dobrego chłodzenia za niewielkie pieniadze( 80 zł) Z GÓRY WIELKIE DZIEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam, wyglda mi to na to e xle zamontowae chodzenie........... Ja w swoim drgim kompie mam tego procka tylko e na coolerze arctic cooling i ma szyn€ systemow zmeiniona z 333 na 400mhz(2300+@2600+) i po godzienie grania mam na tym procku max 50 stponi, a na szynie 333 mam max 43 stopnie. Co do twojego problemu to radz€ zdj cooler wysmarowa dobra past term. i dobrze go zamontowa, jkeli to nie pomoe to zgo, e procke jest zepsuty!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=95926 Poczytaj 2 ostatnie strony tego przyklejonego tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domu5 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Mam obudowe mATX i pionowo postawiony zasilacz, wiec od wentylatora na procu do zasilacza jest zaledwie kilka ok. 4cm koles w sklepie zmienil mi paste i dalej to samo. Edytowane 28 Lipca 2005 przez Domu5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Mam obudowe mATX i pionowo postawiony zasilacz, wiec od wentylatora na procu do zasilacza jest zaledwie kilka ok. 4cm koles w sklepie zmienil mi paste i dalej to samo. 1570258[/snapback] Wydaj pieniądze przeznaczone na radiator, na zakup obudowy i zasilacza. Nie wepchniesz tam żadnego dobrego chłodzenia a na dodatek zasysa on ciepłe powietrze z zasilacza. Moim zdaniem też jak na to że komputer pracuje bez obciążenia to masz zbyt niskie napięcie na linii +12, +3.3, +5 i jakieś dziwne na -12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...