djwatoo Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Kupiłem sobie właśnie DDR-y 400 MHz. Po przekroczeniu FSB 132 ma dzielnik 1:1 poniżej 3:4. ja chciał bym nieś 3:4 przy FSB 150 tak rzeby pamięc bła na 200 Mhz. Czy ktoś się z tym spotkał. 8O Chcaiłbym wycisnąć troche więcej wydajności. Narazie pamięć u mnie chodziłą na 184 MHz maks przy FSB:MEM 1:1 Pomóżcie za pomoc pocztą śle browara Nie chce zmieniać Mo-bo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie mam ten płyty, ale składałem na niej dla znajomego komputer i spotkałem się z tym samym problemem. Moja MSI nie ma tego uciążliwego ograniczenia i przy FSB powyżej 133MHz bez problemów mogę ustawić FSB:MEM = 3:4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Mój brat ma MSI 645 Ultra-C i u niego nie ma takiego problemu. Z resztą on i tak nie kręci. Może jakiś BIOS w jakiejś innej wersji please help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...