Skocz do zawartości
Black Jack

Jaws Unleashed

Rekomendowane odpowiedzi

>Gatunek:Akcja

>Producent:Apaloosa

>Data Wydania:Sierpień 2005

>Oficjalna Strona

Gra będzie bazować na scenariuszu filmu szczęki z 1975r.

Teraz to nie ty będziesz się wcielał w kłusownika i prubował zabić rekina.

Tym razem to ty nim będziesz... :lol:

...będziesz zjadał ratowników ludzi kłusowników!

Kontrowersyjny temat gry będzie mógł zwiększyć popularność tak jak w np. Postalu 2!

Może z tego wyjść kicha albo gra roku (może przesadzam).

Co myślicie o tej produkcji, co miałoby się w niej znaleźć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy kiepska, mi ecco the dolphin przypadł bardzo do gustu tylko nie mogłem przejść 2 planszy ;] ale mniejsza, gra mi sie podobała bo miała coś w sobie oryginalnego, zawsze lubiłem ją sobie zapuścić i robić sztuczki delfinem ;] normalnie to był symulator delfina, mam nadzieje że tak samo będzie z tą grą ;] heh... jak dawno nie grałem w żaden symulator ;] no... może aquanox ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy kiepska, mi ecco the dolphin przypadł bardzo do gustu tylko nie mogłem przejść 2 planszy ;] ale mniejsza, gra mi sie podobała bo miała coś w sobie oryginalnego, zawsze lubiłem ją sobie zapuścić i robić sztuczki delfinem ;] normalnie to był symulator delfina, mam nadzieje że tak samo będzie z tą grą ;] heh... jak dawno nie grałem w żaden symulator ;] no... może aquanox ;]

Po tym co zobaczyłem w filmiku to raczej na symulator bym nie liczył , widziałeś Ty kiedyś żeby rekin niszczył przystanie , albo wysadzał fabryki heheh , razcej będzie to konkretna rozwałka , płyniesz i zabijaj i niszcz wszystko co stanie Ci na drodze , taki Carmagedon w wodzie <_<

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy co do niszczenia przystani, wiesz, praktycznie rekin dałby rade rozwalić belki, ale po co? ;] no nie wiem, pożyjemy zobaczymy, mam nadzieje że będzie to gra typu ecco the dolphin, tyle że zamiast pomagać będziemy zabijać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest z deka smieszna. Poruszamy sie rekinem i praktycznie pozeramy wszystko co stanie na naszej drodze. Spozywamy nie tylko bezbronnych ludzi ktorzy przykladowo opalaja sie na plazy czy plywaja lodziami ale niszczymy wlasnie statki, wszelkie pomosty czy mola. W sumie moim zdaniem gra jest bardziej brutalna niz GTA bo tu wcielamy sie w ludojada... ;o Grafika nie jest niczym szczegolnym, w sumie nawet marna jak na dzisiejsze czasy. Pozniej zapodam jakies screeny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi