KWS89 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Siema! Jestem ostrzej zdenerwowany bo wkładam CD-RW, a tu kupa, pokręci i przestanie, CD zwykłe(tłoczone) czyta od niechcenia. Wkładam DVD+RW czyta. DVD+R nagrywa. Ale CD to za ChRL nie rusza! Pytanie proste, odkładać na bilet do Suwałk? :wink: Czy mozę coś schrzaniłem programikiem SFNightmare(którum kombinowałem wg. instrukcji obłsugi obrazka płyty) Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 a może wystarczy jedynie przyczyścić laser np. spręzonym powietrzem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hmm, po dzisiejszym odpaleniu i ostatecznym sądzie wyszło że CD-R odczytało raz i kaplica. CD-RW Kaplica, co zakręci to zaki dźwięk "tutu", i znowu zakeci i znowu "tutu". DVD+R czyta i nagrywa, DVD+RW nagrywa i czyta TDK, Vakossów nie. Mój wniosek, jade do sklepu na gwarancje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...