raf1al Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Kupilem dzis płyte NF7-SL v2.0 i mam problem ze soundstormem a mianowice po zainstalowaniu sterownikow mam (5.10) taki sam nvMixer jak w NF7 ktora mialem poprzednio a u kumpla widzialem nvMixer bardziej rozbudowany na płycie NF7-S! czy mogl bi mi ktos powiedziec czemu tak jest! Bo szczeze spodziwałem sie czegos wiecej a tu to samo co na NF7 no jedyny plus jak narazie to S-ATA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 wez sterki od kolegi ni po problemie sam bym sobie nagral sterki abita ,bo dfi to sie nie postarala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 następnym razem zastanów się jak coś napiszesz mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 wez sterki od kolegi ni po problemie sam bym sobie nagral sterki abita ,bo dfi to sie nie postarala 1572999[/snapback] a może tak byś se wziął sterki nvidii :mur: ja nie wiem jaka jest roznica miedzy sterami dfi a abita, przecież własnych nie robią, a z neta zawsze mozna sciagnąć jakie się chce! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf1al Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Kupilem dzis płyte NF7-SL v2.0 i mam problem ze soundstormem a mianowice po zainstalowaniu sterownikow mam (5.10) taki sam nvMixer jak w NF7 ktora mialem poprzednio a u kumpla widzialem nvMixer bardziej rozbudowany na płycie NF7-S! czy mogl bi mi ktos powiedziec czemu tak jest! Bo szczeze spodziwałem sie czegos wiecej a tu to samo co na NF7 no jedyny plus jak narazie to S-ATA!! 1572987[/snapback] To jak jest z tym zeczywiscie tak moze byc sterowniki sciaggnolem z strony nVidi a mixer jest zwykły nawet na tych z CD ci\o byl w zestawie nic nie dało! Widze ze bede musiał wrocic do Sound Blastera! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To jak jest z tym zeczywiscie tak moze byc sterowniki sciaggnolem z strony nVidi a mixer jest zwykły nawet na tych z CD ci\o byl w zestawie nic nie dało! Widze ze bede musiał wrocic do Sound Blastera! 1574009[/snapback] sciagnij stery audio do ss z nvidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...