Skocz do zawartości
Crosis

Neostrada Tp W Programie Propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawiła się oferta "Idealny rabat na Internet w TP". Polega to na tym, że jeżeli:

1. posiada się aktywny numer w sieci Idea w ofercie abonamentowej,

2. nasza umowa na czas określony wygasła lub skończy się w ciągu najbliższych 2 miesięcy,

3. nie mamy zaległości płatniczych wobec operatora

w zamian za podpisanie umowy na czas określony można aktywować osługę neostrada tp, a przez 6 miesięcy rachunki za net będą wynosiły 1,22 zł(z VAT).

Możliwe jest wybranie opcji: 128, 512, 1024.

Sytuacja wygląda u mnie tak:

20 lipca zawarłem umowę na abonament w Idei, tego samego dnia wcześniejsza umowa wygasła. Z rachunkami nie było nigdy problemów. Również 20 lipca przedłużyłem umowę na neo. Teraz tak się zastanawiam czy dałoby radę skorzystać z tej oferty. Jeśli ktoś miał już styczność z tą ofertą, to niech opisze jak to wszystko wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zamian za podpisanie umowy na czas określony można aktywować osługę neostrada tp, a przez 6 miesięcy rachunki za net będą wynosiły 1,22 zł(z VAT).

Ciekawy jestem tylko na jak długi okres trzeba podpisać tą umowę na czas określony. Jeżeli tak jak inne umowy w Idei gdy decydujemy się przy przedłużaniu na usługi a nie na telefon, czyli na okres 1 roku, to chyba warto się zdecydować.

Przy czym w regulaminie nie podoba mi się jeden zapis:

PTK Centertel zastrzega sobie możliwość uzależnienia dostępności rabatu stanowiącego przedmiot niniejszej Promocji od okresu, na jaki zostanie podpisany aneks do umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych w ramach Oferty Utrzymaniowej „ProPozycja”.

Mam zatem nadzieję, że to 6 miesięcy rabatu nie jest przy opcji umowy na 24 miesiące :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do nich maila ale dostałem bardzo lakoniczną odpowiedź. Pytałem m.in. innymi na jaki okres podpisujemy umowę na Neo i na jaki okres przedłużamy umowę z Ideą oraz jaki te okresy mają wpływ na okres obowiązywania rabatu.

Odpisano mi jedynie, że Neo jest na czas nieokreślony, 12 bądź 24 miesiące i żebym sobie wszedł na stronę neostrady a tam jest cała oferta :/

Sorka, może jestem ślepy i ktoś mi da link gdzie na tej stronie znaleźć info o tej promocji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi