Crosis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Pojawiła się oferta "Idealny rabat na Internet w TP". Polega to na tym, że jeżeli: 1. posiada się aktywny numer w sieci Idea w ofercie abonamentowej, 2. nasza umowa na czas określony wygasła lub skończy się w ciągu najbliższych 2 miesięcy, 3. nie mamy zaległości płatniczych wobec operatora w zamian za podpisanie umowy na czas określony można aktywować osługę neostrada tp, a przez 6 miesięcy rachunki za net będą wynosiły 1,22 zł(z VAT). Możliwe jest wybranie opcji: 128, 512, 1024. Sytuacja wygląda u mnie tak: 20 lipca zawarłem umowę na abonament w Idei, tego samego dnia wcześniejsza umowa wygasła. Z rachunkami nie było nigdy problemów. Również 20 lipca przedłużyłem umowę na neo. Teraz tak się zastanawiam czy dałoby radę skorzystać z tej oferty. Jeśli ktoś miał już styczność z tą ofertą, to niech opisze jak to wszystko wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 w zamian za podpisanie umowy na czas określony można aktywować osługę neostrada tp, a przez 6 miesięcy rachunki za net będą wynosiły 1,22 zł(z VAT).Ciekawy jestem tylko na jak długi okres trzeba podpisać tą umowę na czas określony. Jeżeli tak jak inne umowy w Idei gdy decydujemy się przy przedłużaniu na usługi a nie na telefon, czyli na okres 1 roku, to chyba warto się zdecydować. Przy czym w regulaminie nie podoba mi się jeden zapis: PTK Centertel zastrzega sobie możliwość uzależnienia dostępności rabatu stanowiącego przedmiot niniejszej Promocji od okresu, na jaki zostanie podpisany aneks do umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych w ramach Oferty Utrzymaniowej „ProPozycja”.Mam zatem nadzieję, że to 6 miesięcy rabatu nie jest przy opcji umowy na 24 miesiące :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A mi się wydaje, że tak niestety jest lub będzie. Bo inaczej im się to nie kalkuluje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Wszedzie pisza na temat tej promocji ze jest nizgodna z prawem i UOKIK sie pewnie tym zajmie jesli ktos da strzała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Napisałem do nich maila ale dostałem bardzo lakoniczną odpowiedź. Pytałem m.in. innymi na jaki okres podpisujemy umowę na Neo i na jaki okres przedłużamy umowę z Ideą oraz jaki te okresy mają wpływ na okres obowiązywania rabatu. Odpisano mi jedynie, że Neo jest na czas nieokreślony, 12 bądź 24 miesiące i żebym sobie wszedł na stronę neostrady a tam jest cała oferta :/ Sorka, może jestem ślepy i ktoś mi da link gdzie na tej stronie znaleźć info o tej promocji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...