_mm$[mm]_ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hi all mam wielka prosbe do wszystkich ktoży palą L&M ażeby jesli wyrzucaccie paczki a tego kodu z promocji i tak nie urzywacie zebyscie podawali mi kody z paczek;d zalozylem sie z kumplem kto wiecej kodów uzbiera (ten idiot po śmietnikach chodzi żeby je zbierac eheheh) Kody prosze wysylac na email starcraft33@o2.pl lub gg 3996583 za wszystkie kody z gory dziekuje:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Idiot zazwyczaj można poznac po tym że pisze 2 takie same tematy pod rząd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Idiot zazwyczaj można poznac po tym że pisze 2 takie same tematy pod rząd... 1573461[/snapback] e??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie E tylko ci pewnie moder skasował, albo jakiś błąd forum w każdym razie były i o tym wiesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jeden juz usunolem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 sorx laga mam i moze dlaego sie zrobily;p a ty juz idiot lol... thx jonathan wlasnie szukalem i nei wiedzialem czego lasica sie czepia;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...