Slayer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Wchodzę na Windows Update- serwis nie dostępny( po angielsku pisało). Jak u wasjest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 u mnie dobrze wszystko działa a jakiego masz windowsa bo ja xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Czy jest to komunikat ukazujacy godziny w ktorych mozesz wejsc (Authorized time range) ? Jeśli tak, to: 1/ Wyłącz/zmień proxy 2/ Wejdz na windows update i poczekaj az sie zaladuje 3/ dodaj do ulubionych 4/ wlacz proxy 5/ Link w ulubionych powinien wpuszczac cie na WU z wlaczonym proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 To wina serwerów Microsoftu. W pewnych godzinach coś im padło albo coś. Wszystko wczoraj wróciło do normy po paru godzinach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Kurcze a ja (nie tylko ja zrezzszto bo juz znam 1 osobe co tez tak ma dziwnie) mam taki komunikat o authorized time range zawsze (od wrzesnia) jak przez wlasnego squida wchodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...