Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jaka macie temp. wody w waszych układach WC ? Zamykać zbiorniczek chermetycznie czy zostawić otwarty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jaka macie temp. wody w waszych układach WC ? Zamykać zbiorniczek chermetycznie czy zostawić otwarty? wyparuje Ci :lol: ja na zestawie z CPC mam max 33-34'C temp wody, przy zbiorniku 14L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja chce sobie kupić taki zestw z cpc narazie mam duży wiatrak 4900rpm no i bez podkręcania mam 42 C w idle a w sters 46C czy opłaca sie zakładać tez zestawik w szczególności do podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja chce sobie kupić taki zestw z cpc narazie mam duży wiatrak 4900rpm no i bez podkręcania mam 42 C w idle a w sters 46C czy opłaca sie zakładać tez zestawik w szczególności do podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wiem wiem znam to no ale każdy ma inny kompa i karzdemu inaczej to wychodzi w praktyce a z tego co słyszałem to niewiele osób zdecydowało sie na taki zestaw wiec dlatego mam wątpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Suuper ... jesli mamy taki beznadziejny topic , to chyba nic nie zaszkodzi jesli ktos mi odpowie na proste pytanie. -Jaką konstrukcje ma nagrzewnica od Lublina ..czy jest cała z ALU , czy ma miedziane rurki przepływowe ??????? to tyle .. nie reed -- szukalem i NIGDZIE tego nie bylo !! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Zwykle mam 33'C podczas zwykłej pracy (przeglądarka, Winamp, Kazaa), jak ostro pogram to max 36'C (Athlon XP 1700+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 HA HA HA :lol: wymiękłem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 a zresztą to nie maiło byc do mnie bo ja tego tematu nie zkaładałem tylko tak przy okazji sie zapytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 TO dlaczego reed zacytował Ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no nei wiem spytaj sie jego .A czy to prawda że te rurki mają 7 m .bo jak tak to zbiornik wystawie se na balkon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jak Ci zabraknie to w sklepie ogrodniczym możesz sobie kupić nawet 30 metrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no ale chodzi mi czy jest w tym zestawie 7 metrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Suuper ... jesli mamy taki beznadziejny topic , to chyba nic nie zaszkodzi jesli ktos mi odpowie na proste pytanie. -Jaką konstrukcje ma nagrzewnica od Lublina ..czy jest cała z ALU , czy ma miedziane rurki przepływowe ??????? to tyle .. nie reed -- szukalem i NIGDZIE tego nie bylo !! 8) A może jednak ktorys z szczesliwych posiadaczy takowej mi odpowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ale co z tymi temperaturami no napiszcie jakie macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie można by tego obrazka z "Szukaj" troche obciąć bo jest czesto uzywany a w 1024x768 troche mi rozwala stronkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie można by tego obrazka z "Szukaj" troche obciąć bo jest czesto uzywany a w 1024x768 troche mi rozwala stronkę :D dokładnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...