Skocz do zawartości
metal

Co kupić GeForca 3Ti200 czy GeForca4MX440 ???

Rekomendowane odpowiedzi

[/b]

Mam geforca 2 mx i chce sobie kupić nową grafe tylko nie wiem jaką.nawet jak podkręcam geforca 2mx to i tak nic nie daje :( więc musze sobie coś nowego skąbinować między gf3 a gf4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiam na GF3Ti200. Nie warto się sugerować w nazwie Gf4Mx bo jest to tylko chwyt marketingowy dla ludzi którzy nie oritują się w sprzęcie. A poza tym już był ten temat poruszany. Poszukaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF4MX=GF2,5MX jest to tylko działalność działu marketingu bo karta jest ma max'a "wykastrowana" w stosunku do pełnej GF4 i bardziej przypomina upgradnietą GF2 . Wniosek kupuj GF3ti200, najlepiej z Gainwarda....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to kupuje GeForce 3 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS :) Tylko jest jeden problem :) musimy zrobić ściepe :) hehe

żartowałem jakoś se uzbieram te 665 zeta. A może ktoś che odemnie kupić geforca2mx ??? jak tak to piszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to kupuje GeForce 3 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS :) Tylko jest jeden problem :) musimy zrobić ściepe  :) hehe 

żartowałem jakoś se uzbieram te 665 zeta. A może ktoś che odemnie kupić geforca2mx ??? jak tak to piszcie :)

Za 665 pln ???Gdzie to masz tak drogo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gdzie mam kupić tego geforca3 ? w sirius.pl czy na tweaku w sklepie ??? na sirius jest po 629 zeta a na tweaku po 619 :D

na sirius pisze że jak ktoś znajdzie tańszy produkt to może negocjować cenę :D więc gdzie mam kupić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...