kuebk Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! Mam dość dziwny problem z internetem poprzez Neo 512 (którą dziele za pomocą ICS na 2 kompy) i mam taki problem że bardzo często mnie rozłącza tak poprostu, niewiem co jest grane, ale ten problem już w miare rozwiązałem. Ale mam jeszcze jeden niekiedy jak mnie rozłączy to mi sie zmienianiają ustawienienia połączenia z Neo a mianowicie jakis dziwny numer jest (ja nie wpisuje żadnego) i w tym okienku nie ma gdzie wpisać nazwy użytkownika i hasła, jak to się powtórzy to dodam screena, prosze o pomoc bo już zaczyna mnie denerwować co chwile latanie do kompa i tego ustawiania po 5-10 razy dziennie. pozdro! Neo jest podłaczona do 2 konfigu, i poprzez skretke i ICS udostępnia 1 konfigowi :) Aha zapomnialem Neo mam od środy a problemy od piątku - soboty, niewiem dokładnie, ostatnio wydaje mi się że coraz bardziej się nasilają Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez LuXuS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Sprawdz może masz virusa.. Sprawdz czy ci rozłączy neo pod jednym kompem Jak Ci Rozłaczy (Proponuje format) Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Mrugacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Witam! Mam dość dziwny problem z internetem poprzez Neo 512 (którą dziele za pomocą ICS na 2 kompy) i mam taki problem że bardzo często mnie rozłącza tak poprostu, niewiem co jest grane, ale ten problem już w miare rozwiązałem. Ale mam jeszcze jeden niekiedy jak mnie rozłączy to mi sie zmienianiają ustawienienia połączenia z Neo a mianowicie jakis dziwny numer jest (ja nie wpisuje żadnego) i w tym okienku nie ma gdzie wpisać nazwy użytkownika i hasła, jak to się powtórzy to dodam screena, prosze o pomoc bo już zaczyna mnie denerwować co chwile latanie do kompa i tego ustawiania po 5-10 razy dziennie. pozdro! Neo jest podłaczona do 2 konfigu, i poprzez skretke i ICS udostępnia 1 konfigowi :) Aha zapomnialem Neo mam od środy a problemy od piątku - soboty, niewiem dokładnie, ostatnio wydaje mi się że coraz bardziej się nasilają 1575229[/snapback] Zaczal bym od reinstalki (calego neo, drivery + soft) a do dzielenie netu to nie ICS (chyba ze tylko dla siostry w pokoju obok) w innym wypadku to WinRoute, WinGate, ew. samo proxy np. JanaProxy.... etc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Format nic nie da. ja robiłem po 100 razy dziennie formata i dalej mnie rozłącza, mimo że zainstalowałem nowe stery do VIA. Wyskakuje mi komunikat:" Użytkownik został odłączony od usługi. Jak daje test to pokazuje mi, że modem nie jest podłączony. jak wyciągnę wtyczkę z usb i włoże sporwotem to potem pokazuje mi że niemoże się połączyć ze stroną testową. I nie wiem co robić. Już mnie [ciach!]cia bierze. :mur: :angry: A skąd mogę ściągnąć nowe stery do modemu sagem F@st 800? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zadzwoń na blue line ;) Tam mile panie powinny ci pomoc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof036 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sterowniki mozesz np. pobrac stad: http://turbokrecik.info/forum/dload.php?action=category&id=8 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) zadzwoń na blue line ;) Tam mile panie powinny ci pomoc ;p 1611656[/snapback] HEHEHEHE.................. :D zdzwoniłem ale nic mi nie pomogły. Musze spróbować czegoś więcej :D Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...