kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ALLEGRO Czy ten kadet jest aluminiowy czy pomalowany poprostu? Nie słyszałem nigdy o aluminowych <hmmm> pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nie ma alu kadetów :blink: On jest czyms zabezpieczony o ile sie orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No własnie bo w zyciu nie widziłem/nie słyszalem nic o alu kadecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a widziałeś Harrisona na żywo ? To jest cyna, łaczy miedziane finy/lamele w całosc przypominająca "plaster miodu" :) jak przelecisz ja drubniutki paierem ścierny po powieszchni to sie przekonasz, że jest to miedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 he skads ty t wziol ze on moze byc aluminiowy .. hehe .. mi tam wyglada na normalnego zdrowego harrisonka :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...